Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 24 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

De 5 beste PlayStation 5-deals die je nu scoort op Bol.com

Bij Bol.com zijn het nu de Gaming weeks. Dat betekent dat veel gaming-producten flink goedkoper zijn. Speciaal lichten we de beste spellen op de PlayStation 5 uit die je nu met korting scoort.

Gamen is natuurlijk een ideaal tijdverdrijf. Je kunt je even onderdompelen in een andere wereld en prachtige avonturen beleven. Toch zijn de spellen voor je PlayStation 5 vaak vrij prijzig. Gelukkig kan het nu goedkoper tijdens de Gaming weeks op Bol.com. Wij zetten speciaal voor jou vijf games op een rij die je nu goedkoper scoort.

de 5 PlayStation 5 games die nu goedkoper zijn bij Bol.com

Natuurlijk wil je weten welke PlayStation 5-games je met korting kunt kopen. Hier komen ze.

Forspoken

Forspoken is nog maar net uit, maar nu a flink voordeliger. In deze RPG voor de PlayStation 5 kruip je in de huid van Frey, een jonge New Yorkse die naar het mooie wrede land Athia wordt gebracht. Met magie moet je het opnemen tegen monsters in een prachtig landschap.

Deze game voor PlayStation 5 kostte bij de lancering nog 69,99 euro, maar is nu al goedkoper bij Bol.com. Je betaalt er 39,99 euro.

Grand Theft Auto V

Deze game kun je ondertussen een echte klassieker noemen. Het is een van de meestverkochte games ooit. Het spel kwam oorspronkelijk uit op de PlayStation 3, maar is flink opgepoetst voor de PS5. Zo speel je naast de reguliere missies ook de speciale online-variant die nog steeds ontzettend populair is.

Normaal kost de PlayStation 5-versie van Grand Theft Auto V 27,94 euro. Nu kost deze maar 17,99 euro. Een mooi bedrag waardoor je uren zoet bent.

Gotham Knights met korting op Bol.com

Nog zo’n game die nu nog maar net uit is en al flink goedkoper. Gotham Knights is een open wereld actiegame in het DC-universum. Batman is dood en dus moeten andere helden uit zijn ‘familie’ als Batgirl en Robin Gotham beschermen.

In dit spel patrouilleer je dus door deze legendarische stad, waarbij je het dus tegen veel slechteriken moet opnemen. Bol.com biedt nu 40 procent korting waardoor je nog maar 27,99 euro hoeft te lappen.

Deathloop op PlayStation 5

Deathloop is een van de beste games op de PlayStation 5. In dit avontuur kom je in een loop terecht waarbij dezelfde dag telkens opnieuw begint. Elke keer kom je net weer wat meer te weten wat je verder helpt in het spel en zo boek je voortgang.

Dankzij de Gaming weeks is Deathloop nu op de laagste prijs sinds de release beland. Dat betekent dat je voor het spel nu 18,99 euro betaalt. Wij weten zeker dat je van deze game gaat houden.

Sonic Frontiers

Vroeger speelde je Sonic alleen in de arcadehal of op je Sega-console. Na al die jaren en tig games bestaat het blauwe stekelvarken nog steeds, alleen ren je nu met hem rond op je PlayStation 5. Van een 2D runner, sprint je nu rond in vijf mooie 3D-werelden.

Nu scoor je Sonic Frontiers extra goedkoop bij Bol.com. Normaal kost de game 42,99 euro, maar nu betaal je maar 30,99 euro. Een prima deal, dus!

Ongelofelijk: Xbox sluit fantastische monsterdeal met Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!