Daniel Koster
Daniel Koster 16/11/2015

5 toffe gadgets van de afgelopen week die je niet mag missen

De WANT-redactie stort zich dagelijks op alle innovaties binnen de technologische wereld. Van de fraaiste gadgets tot de nieuwste ontwikkelingen en meer, wij storten ons er vol overgave voor je op! Aangezien de technologische wereld niet blijft stilstaan is dit van essentieel belang. En weten we daardoor ook als geen ander dat je het één of ander nog wel eens kunt missen. Om deze reden presenteren we je de tofste vijf gadgets van de afgelopen week!

1. De wereld is jouw kleurenpalet met de Scribble

Als artiest en ontwerper ben je veelvuldig bezig met kleuren. De wereld kan hiervoor als jouw inspiratie dienen, echter moet je dan wel zelf zien deze kleuren te fabriceren. De Scribble is een handige tool om dit binnen een handomdraai voor elkaar de krijgen. Je houdt de pen simpelweg tegen een object aan, zoals een appel, en de kleur wordt ingeladen. Zowel ingeladen in je elektronische apparaten als in de Scribble zelf waardoor je de kleur ook meteen op het papier kunt zetten! Lees er hier meer over.

2. De Lampster; een awesome robotlamp

Wij zijn weinig lampen tegengekomen die in één woord zo awesome zijn als de Lampster. De lamp is gemaakt van oude motor- en tractorlampen en kent zo een vintage look. Ook de houding in combinatie met een wat oudere robot-look doet de Lampster een oud gevoel aandoen. Echter is-ie van binnen zeker niet oud te noemen. Zo gaat de lamp aan door ‘m op zijn ‘kop’ te tikken en kun je de lamp door middel van een applicatie aan- en uitzetten. Wat nog wel het gaafste is aan de Lampster is dat je ‘m aan je persoonlijke voorkeur kunt aanpassen. De lamp komt in acht verschillende kleuren, drie thema’s en je kunt er ook nog eens je eigen logo en letters op zetten. Je kunt zelfs voor een ander ontwerp kiezen waardoor-ie sowieso bij jouw past. Check de thema’s en meer info hier.

3. Stoom afblazen op de juiste manier doe je met het People I Want to Punch in the Face-notitieblok

Iedereen heeft wel eens met een opgewonden standje te maken gehad of doet dat nog steeds. Waar deze mensen door middel van hun gedrag zich nog wel eens willen afreageren is er nu een notitieblok dat een beter alternatief biedt. We hebben het over het People I Want to Punch in the Face-notitieblok. Snijdt iemand je af in het verkeer? Schrijf ‘m in het blok en verlies zo je agressie. Leuk om met wat vriend(inn)en te kopen om zo na een drukke dag gezamenlijk al je irritaties te delen! Je kunt hier vinden waar je het boekje kunt aanschaffen.

4. Het Altwork Station-bureau is ideaal voor op werk

Waar wij ons dikwijls nog moeten aanpassen aan de technologische producten waar wij gebruik van maken, zou het eigenlijk andersom moeten zijn. Voor een laptop bukken we namelijk naar voren waardoor we niet ideaal zitten. Het Altwork Station maakt hier een einde aan door de ideale positie voor jou mogelijk te maken. Op deze manier heb je op werk of thuis de juiste houding voor elke werksituatie. En kun je natuurlijk ook tussendoor even heerlijk een uiltje knappen in het liggende bureau. Vind hier meer informatie over het Altwork Station.

5. Drank- en etensresten in je snor zijn verleden tijd met de Stache Shield

De Stache Shield is een handig apparaat voor diegene met een baard en snor waar nog wel eens eten en drinken in wil gaan zitten. Het is namelijk een flinke klus om geen drank- en etensresten in je snor achter te laten tijdens het verorberen van een heerlijke maaltijd. De Stache Shield plaats je op de rand van je glas of over je snor heen. Op deze manier kan het goddelijke goedje wat op je vork of in je glas zit niet op je snor komen. Zo kun je met een gerust hart van je maal genieten. En doordat je ‘m draagt aan een tof leren koordje heb je er ook meteen een stijlvolle accessoire bij. Nice! Je kunt er hier meer informatie over vinden!

Reageer op artikel:
5 toffe gadgets van de afgelopen week die je niet mag missen
Sluiten