Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 3 mei 2019

5 toffe Nerf-guns nu met dikke korting te scoren

Nerf-guns zijn tof. Of je het nou koopt voor je kinderen of omdat je op kantoor gewoon een aantal irritante collega’s hebt die per woordgrapje een pijl naar hun kop verdienen. Maar zo’n Nerf-gun kan soms prijzig zijn. Wat dat betreft doe je er dan goed aan om een Nerf-gun met korting te scoren. En dat is precies wat je nu kunt doen. Er zijn kortingen tot en met 40 procent op een aantal leuke guns, waar wij er vijf op een rij zetten voor de nodige inspiratie.

Het basismodel: Nerf N-Strike Elite Triad EX3 – Blaster

We beginnen met de Nerf N-Strike Elite Triad EX3 – Blaster, wat je een echt basismodel kunt noemen. Het is een pistool-achtige Nerf-gun die zo’n 27 meter ver schiet en beschikt over drie pijlen. Het is echt een mooie gun om kennis te maken met de lol die je met dit soort pistolen kunt hebben.

Scoor hem hier

Boezemt vijanden angst in met de Delta Trooper N-Strike Elite

Wil je iets op je bureau hebben liggen dat wat meer angst bij je vijanden creëert? Dan is de Nerf Delta Trooper N-Strike Elite een goed alternatief. Ook deze schiet 12 meter ver, maar kent een magazijn waar je 12 pijlen in kunt stoppen en zo dus meerdere schoten snel achter elkaar kunt afvuren. Laad de clip in de blaster, verplaats de laadhendel naar achteren en dan naar voren en trek aan de trekker om een pijl af te vuren.

Scoor hem hier

nerf delta trooper

Voel je een jaren-30 gangster: N-Strike Elite Infinus – Blaster

De Thompson submachine gun oftewel de Tommygun is één van de meest iconische wapens, die vooral in de Verenigde Staten tijdens de drooglegging van de jaren 20 en 30 erg populair was bij de gangster van die tijd. Met zijn iconische ronde magazijn is hij erg opvallend. De N-Strike Elite Infinus – Blaster doet daar aan denken. Met dertig pijlen kun je de iconische scene uit Home Alone nadoen en iedereen overhoop knallen.

Scoor hem hier

Nerf

Voor de zombie-apocalyps: Zombie Strike Ripchain – Blaster

Nerf heeft een hele lijn die je het gevoel geeft dat je klaar bent voor de eventueel zombie-apocalyps. Met zijn groene kleur is hij erg opvallend en beschikt hij over een kettingsysteem, waarmee je maar liefst dertig pijlen kunt laden en dan achter elkaar kunt afschieten.

Scoor hem hier

nerf

De fijne allrounder: N-Strike Elite Rukkus ICS 8

De laatste Nerf-gun is de N-Strike Elite Rukkus ICS 8. Deze is voorzien van een 8-dartclip die de volgende dart automatisch laadt. De clip blijft aan de blaster vastzitten waardoor je meer darts makkelijker en sneller kunt herladen zonder de clip te verwijderen.

Scoor hem hier

nerf
Reageer op artikel:
5 toffe Nerf-guns nu met dikke korting te scoren
Sluiten