Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 10 mrt 2020

5 Topdeals die je nu op Amazon kunt scoren

Zoals we eerder al hadden aangegeven is Amazon nu ook in Nederland te bezoeken. Eerder had je al de Duitse webwinkel als alternatief, maar dan kreeg je soms wel Duitse producten en dat werkt wat minder lekker.

Met de lancering van Amazon in Nederland, zijn er gelijk ook een aantal zogenaamde launch-aanbiedingen. Voor de Nintendo Switch kun je hier terecht, maar we hebben daarnaast nog een vijftal uitstekende aanbiedingen gevonden die er voor zorgen dat je gelijk naar de website wil gaan.

Samsung Galaxy Buds bij Amazon

Oordopjes met draad, dat is wel heel erg 2015. Tegenwoordig wil je alles draadloos hebben. Eerlijk is eerlijk, daarbij zijn de Apple Airpods zonder twijfel de beste keuze. Maar wanneer je in het bezit bent van bijvoorbeeld een Samsung Galaxy, dan zijn deze Samsung Galaxy Buds een waardevolle toevoeging. Maar ook voor andere Android-apparaten werken ze erg goed. Ze gaan zo’n zes uur mee en via de Samsung Wireless PowerShare kun je ze makkelijk opladen. Nu met een mooie korting te koop bij Amazon.

Scoor ze hier met een korting van 40 procent.

Samsung Galaxy Buds Amazon
De Samsung Galaxy Buds in de oplaadcase (Afbeelding: Samsung)

Sony WH-1000XM3 draadloze koptelefoon met noise reduction

Tijdens de Black Friday-sale van vorig jaar zagen we dat de Sony WH-1000XM3 al met een fantastische korting van 35 procent te koop was. Nou, Amazon gooit daar nog even een schep bovenop. De koptelefoon is nu afgeprijsd naar 199,99 euro, wat een besparing is van zo’n 47 procent. Dat is de laagste prijs die we tot nu toe voor de koptelefoon gezien hebben en je haalt er tegelijkertijd één van de beste koptelefoons met noise reduction mee binnen. Opgeladen gaat hij zo’n dertig uur mee, wat heerlijk is voor in de trein, het vliegtuig of tijdens werk wanneer je collega’s zitten te beppen.

Scoor hem hier met een korting van 47 procent.

Sony WH-1000XM3
De Sony WH-1000XM3 (Afbeelding: Sony)

De Oral-B Genius X 20000N voor schone tanden

Het derde product dat we gevonden hebben gaat voor een korting van maar liefst 65 procent de deur uit. Met de Oral-B Genius X 20000N zorg je er voor dat elke poetsbeurt een beleving wordt. De tandenborstel maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om die manier jouw poetsstijl te herkennen en je te begeleiden naar de perfecte poetstechniek. En laten we eerlijk zijn: je moet je hele leven met je gebit doen, dus zorg er voor dat je het goed verzorgt.

Scoor hem hier met een korting van 67 procent.

De Oral-B Genius X 20000N
De zogenaamde tandarts wordt er ook blij van (Afbeelding: Oral-B)

10 inch Microsoft Surface Go

Ben je op zoek naar een nieuwe tablet? En eentje die je ook kunt gebruiken om te werken? Dan is deze Microsoft Surface Go een goed alternatief. Hij werkt zowel als tablet als een laptop, waardoor je van alle markten thuis bent. Met het 10 inch scherm kun je heerlijk Netflixen en met 64 GB opslag kun je ook al je series opslaan voor in het vliegtuig.

Scoor hem hier met een korting van 38 procent.

Microsoft surface
Microsoft surface (Afbeelding: Microsoft)

Fitbit Versa 2

Het laatste Amazon-product dat we uitlichten is de Fitbit Versa 2. Deze smartwatch is vooral bedoeld voor hen die een steuntje in de rug nodig hebben met het sporten, terwijl hij tegelijkertijd ook voorziet van handige informatie. Zo kun je er Spotify mee besturen en kun je via de spraakherkenning vragen naar hoe het weer is. Handig wanneer je van plan bent om even te gaan sporten.

Scoor hem hier met een korting van 35 procent.

Fitbit Versa 2 Amazon
Fitbit Versa 2 (Afbeelding: Fitbit)
Reageer op artikel:
5 Topdeals die je nu op Amazon kunt scoren
Sluiten