Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 19 aug 2019

Games met korting: 5 toptitels voorzien van flink wat voordeel!

Een game gelijk kopen met de release is niet altijd het meest verstandige dat je kunt doen. Natuurlijk, je kijkt lang naar iets uit en wilt het eigenlijk dan zo snel mogelijk spelen. Maar de ervaring leert ons dat games vaak na een maand of twee al voorzien worden van een flinke korting. En dat geldt niet alleen bij games die niet goed scoren. Nee, ook de verschillende toptitels worden snel van korting voorzien. Regelmatig speuren we websites af om te kijken waar je een goede deal kunt scoren. Met deze vijf titels haal je wat ons betreft vele uren speelplezier in huis zonder de hoofdprijs hoeven te betalen.

F1 2019

We beginnen dit overzicht met topgames met de game F1 2019, welke eigenlijk nog maar net uit is. Zoals je wellicht wel hebt kunnen gokken geeft de game je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het huidige Formule 1-seizoen. Zodoende kun je met Max Verstappen losgaan. Maar je kunt ook je eigen personage gaan maken en daarmee aan een carrière beginnen. Daarbij begin je in het F2-seizoen van 2018 en neem je het dus op tegen huidige F1-rookies Albon, Russel en Norris. Ook kent de game vele mogelijkheden om online te gaan scheuren. Het is simpelweg een goede racegame, welke je nu met een mooie korting kunt scoren.

Lees hier de review. En hier kun je de game met korting scoren.

topgames
f1 2019 (Afbeelding: Codemasters)

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is de beste game die in 2018 werd uitgebracht en laat je een groots avontuur in het Wilde Westen beleven. Dat avontuur is goed voor vele tientallen uren aan speelplezier. Dat kun je nog verder verlengen wanneer je er voor kiest om te gaan jagen en je collectie aan kleding uit te breiden. Of je betreedt de online wereld van de game en bouwt daar je eigen leven op. Maakt daarin vriendschappen voor het leven en sluit je aan bij pose en doe mee aan de verschillende missies die beschikbaar zijn. Het is een game zoals je die eigenlijk maar één keer in de paar jaar tegenkomt.

Lees hier de review. En hier kun je de game met korting scoren.

Red Dead Online Beta
Red Dead Redemption 2 (Bron: Rockstar Games)

Days Gone

Dit voorjaar werden we getrakteerd op Days Gone, welke exclusief beschikbaar is op de PlayStation 4. Met de game betreed je een wereld die min of meer ten onder is gegaan aan een soort zombie-apocalyps. Als Deacon St John probeer je er het beste van te maken. Op je motor scheur je door de grote open wereld waar je van alles en nog wat kunt beleven. Naast het gevaar van de zombie-achtige wezens in de game zijn het met name de menselijke vijanden die de grootste uitdaging in de game bieden.

Lees hier de review. En hier kun je de game met korting scoren.

Days Gone PS5
Days Gone (Afbeelding: Sony)

Marvel’s Spider-Man

Net als Red Dead Redemption is Marvel’s Spider-Man een game die in 2018 verscheen. Het is één van de beste superhelden-games die ooit is gemaakt en biedt een origineel verhaal. Als Peter Parker ben je iets ouder en heb je al veel meegemaakt. In die setting is de stad New York jouw speeltuin. Naast het hoofdverhaal dat boeiend genoeg is, biedt de game ook vele zijmissies en opdrachten om mee aan de slag te gaan. Maar zelfs wanneer je min of meer niks doet en vooral rondslingert door de stad is de game zwaar de moeite waard. Een absolute topgame voor de PlayStation 4.

Lees hier de review. En hier kun je de game met korting scoren.

Spider-Man
Marvel’s Spider-Man (Bron: Sony)

The Division 2

De laatste topgame met korting is The Division 2, welke in maart van dit jaar verscheen. De game neemt je mee naar de Amerikaanse stad Washington DC, waar het normale leven door de uitbraak van een virus is verdwenen. Het is aan jou als agent van The Division om de orde in de stad terug te brengen. Daarvoor krijg je een grote hoeveelheid missies en uitdagingen voorgeschoteld en vind je onderweg telkens betere wapens om de strijd aan te gaan met de sterkste vijanden. Leuk in je eentje, maar de game komt nog beter tot zijn recht wanneer je het met vrienden gaat spelen. Bovendien is er na de release van de game heel wat content toegevoegd, waardoor er nu echt veel in is te beleven.

Lees hier de review. En hier kun je de game met korting scoren.

topgames
The Division 2 (Bron: Ubisoft)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Games met korting: 5 toptitels voorzien van flink wat voordeel!
Sluiten