Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 13 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

5 Typische AliExpress ‘alternatieven’ op de Nintendo Switch

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we vijf typische Ali game consoles voor je uitgekozen als goed of minder goed ‘alternatief’ op de Nintendo Switch.

Nintendo Switch look-alike

Een Nintendo Switch kost een paar honderd euro. Voor dat geld krijg je veel terug maar dat wil niet altijd zeggen dat wie minder geld uitgeeft daar ook minder voor terug krijgt. Al geldt dat voor deze vijf game consoles waarschijnlijk wel. Dit eerste exemplaar heeft qua looks in ieder geval veel weg van de Nintendo Switch. De game console heeft 1500 geprogrammeerde gratis games, is te verbinden aan de tv (hoe? gaan idee), en 40GB geheugen.

nintendo switch AliExpress
Nintendo Switch look-alike (Afbeelding: AliExpress)

32,07 euro

AliExpress topper: Gameboy replica

AliExpress barst ook van de Gameboy replica’s, of Gameboy rip offs. Hoe je het ook noemt; het is een super goedkope game console om spelletjes op te spelen. Als we Ali mogen geloven kan dat zeven uur achter elkaar (dat is misschien iets te veel van het goede), heeft de ‘Gameboy’ 400 spellen en ondersteunt de hij ook een 2 player mode.

gameboy AliExpress
Gameboy replica (Afbeelding: AliExpress)

10,06 euro

Super Nintendo, maar dan net iets anders

Deze Super Mini SNES is natuurlijk een kopie van Nintendo’s Super Nintendo Mini SNES. Verwacht niet dat hij hetzelfde speelt als Nintendo’s game console, maar wie weet kun je er een paar uur plezier aan beleven. Met meer dan 1600 ingebouwde games moet dat wel lukken. Zelfs wanneer 1500 van de 1600 games waarschijnlijk te vreselijk zijn om te spelen. Al valt dat misschien zelfs best wel mee.

Super Nintendo AliExpress
Super Nintendo SNES, de AliExpress versie (Afbeelding: AliExpress)

31,83 euro

Raak verslaafd aan Tetris

‘Brick Game’ of ‘Tetris’? Wij zeggen potáto potàto. Beide games hebben hetzelfde doel; zo veel mogelijk blokjes op elkaar stapelen. Naast de klassieke Tetris (of Brick Game) heeft deze retro game console nog 22 andere spellen of spelvormen om uit te kiezen, in het geval je Tetris hebt uitgespeeld. Al ben je vast wel even zoet met de standaard versie.

Tetris AliExpress
Tetris (Afbeelding: AliExpress)

3,11 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi slimme Rubik’s cube

Ga even met je hoofd weg voor je beeldscherm en zet je hersenen aan het werk met een andere soort game: de beruchte Rubik’s Cube. Met Xiaomi’s Cube kun je een beetje valsspelen. Deze slimme Rubik’s cube heeft namelijk Bluetooth zodat deze in real-time op een bijbehorende app volgt welke moves je maakt en geeft deze je ook real-time tips.

Rubik's cube Xiaomi
Rubik’s cube van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

17,54 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 Typische AliExpress ‘alternatieven’ op de Nintendo Switch
Sluiten