5 typische (on)handige AliExpress gadgets voor Apple’s AirPods

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 AirPods gadgets voor je uitgezocht.

AirPods houder voor aan Apple Watch

Met AirPods in je oren rondlopen lijkt tegenwoordig haast het nieuwe zonder AirPods in je oren rondlopen. Je hoéft ze niet de hele dag in je oren te houden. Geef je delicate oortjes even rust en steek ze in deze siliconen houder voor aan je Apple Watch, mits je die hebt natuurlijk.

AliExpress AirPods Apple Watch
AirPods houder voor aan Apple Watch (Afbeelding: AliExpress)

0,77 euro

AliExpress topper: AirPods in mini IKEA-shopper

Een van onze favoriete AirPods cases op AliExpress is deze kleine case die wordt geleverd met miniatuur IKEA-shopper. De case zelf past precies in de kleine shopper. Die kleinste tas ter wereld kun je vervolgens overal mee naartoe nemen of in een grotere tas stoppen voor een soort Matryoshka poppen-constructie.

AirPods IKEA tas AliExpress
AirPods case incl. mini IKEA-shopper (Afbeelding: AliExpress)

2,72 euro

‘Beschermende’ sticker

We kwamen op de Chinese webshop deze ‘beschermende’ sticker tegen voor op je AirPods. De sticker beschermt, aldus de productpagina, tegen krassen op de oordopjes. Daarvoor in de ruil krijg je stickerlijm op je oordopjes. Het is kiezen of delen. De stickers geven de oordopjes in ieder geval wat meer kleur.

AirPods stickers
AirPods stickers (Afbeelding: AliExpress)

0,56 euro

AirPods case schoonmaken met speciaal borsteltje

Dit kleine borsteltje lijkt een miniatuurversie van een ragebol waarmee je stof uit de hoeken van de kamer verwijdert. In werkelijkheid is het een iets uitvergrote versie van zo’n borsteltje die je tandarts je al jaren adviseert te gebruiken maar je nog steeds niet doet. Het borsteltje is volgens de verkoper geschikt om de meeste Bluetooth (waarom alleen Bluetooth?) headsets mee af te stoffen.

borstel AirPods AliExpress
Borsteltjes voor AirPods (Afbeelding: AliExpress)

0,22 euro

Typisch AliExpress: maak AirPods vast aan je oorbel

Bang je AirPods kwijt te raken? Maak ze dan vast aan deze oorbel. Multifunctioneel en een soort van stijlvol in-één. Baal je dat je geen gaatjes in je oren voor oorbellen hebt? Begrijpelijk. Deze bling is serieus cool. Gelukkig is de oorbel ook als clip-oorbel verkrijgbaar zodat ook jij hem kunt dragen. Yes.

AirPods oorbel
AirPods aan je oorbel (Afbeelding: AliExpress)

1,27 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
5 typische (on)handige AliExpress gadgets voor Apple’s AirPods
Sluiten