Dit zijn de 50 beste series die op dit moment op Netflix staan (deel 2)

Netflix heeft zoveel series en films dat je de tel kwijtraakt. Om het jouw makkelijker te maken zetten we de beste op een rijtje. Nu het tweede deel.

Wie heeft er tegenwoordig geen Netflix? Er staat zoveel content op zodat er voor ieder wat wils is. Toch wil je jouw tijd niet verdoen aan series die de moeite niet waard zijn, want je tijd is natuurlijk kostbaar.

Hier vind je deel 1.

Peaky Blinders

Over Peaky Blinders hoeven we eigenlijk niets uit te leggen. De serie gaat over Tommy Shelby die er alles aan doet om zijn criminele business uit te breiden. Dit alles gebeurt in het industriële Birmingham in het begin van de twintigste eeuw. Cillian Murphy zet Tommy geweldig neer en ook de andere acteurs brengen het spel naar een ontzettend hoog niveau.

The Crown

Houd je van een kostuumdrama? Dan kun je op Netflix terecht voor The Crown. In deze serie wordt het leven van koningin Elizabeth II gevolgd. Je ziet dan ook bekende historische gebeurtenissen langskomen. Een vierde, vijfde en zesde seizoen zijn inmiddels al aangekondigd.

La Casa de Papel

La Casa de Papel mag met recht de beste niet-Engelse original genoemd worden. Al vier seizoen lang zit je elke aflevering op het puntje van de stoel om te zien wat er nu weer tijdens een overval gebeurt. De flashbacks in de serie zorgen ervoor dat je meeleeft met de hoofdpersonen, zelfs ondanks dat het criminelen zijn.

Russian Doll

Russian Doll is een soort Groundhog Day op Netflix. Het gaat over Nadia, een game-ontwikkelaarster die overlijdt tijdens een feest voor haar 36ste verjaardag. Ze beleeft de dag echter elke keer opnieuw en wordt daarmee geconfornteerd met haar sterfelijkheid.

Unorthodox

Unorthodox is een van de verrassingen dit jaar op Netflix. In deze miniserie volg je de 19-jarige Esther die ontsnapt van haar uithuwelijking in een ultraorthodoxe Joodse gemeenschap. Ze eindigt in Berlijn waar ze een nieuw leven probeert op te bouwen. Haar verleden laat haar echter niet met rust.

Unbelievable

Deze miniserie op Netflix is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een verkrachting. Een tiener wordt beschuldigd van liegen over een verkrachting. Als er een reeks identieke aanvallen gebeurt, gaan twee vrouwelijke rechercheurs opzoek naar de waarheid. Het zorgt voor een rollercoaster van emoties.

Master of None

Master of None gaat over Dev, een 30-jarige acteur die zijn carrière van de grond probeert te krijgen. Daarbij krijgt hij hulp van zijn vrienden. Het behandelt eigenlijk het leven van immigrantenfamilies en hun tweede generatie kinderen. Het klinkt als een heftig onderwerp, maar gelukkig is er genoeg te lachen.

After Life

Ricky Gervais zet een geweldige acteerprestatie neer in After Life op Netflix. Hij speelt daarin de journalist Tony die de dood van zijn vrouw door kanker probeert te verwerken. Daardoor verandert zijn persoonlijkheid in een impulsieve en norse man waarbij hij iedereen op afstand probeert te houden. Dat zorgt vaak voor een lach en ook af en toe voor een traan.

Never Have I Ever

Devi is een dochter van Indiase immigranten in Californië. Ze is de typische middelbare scholier die niets minder wil dan cool zijn en een vriendje hebben. Het wordt allemaal een stuk lastiger voor haar als haar vader overlijdt. Familie en gevoelens maakt het overigens niet makkelijker.

Dead to Me

Dead to Me is een van de iets onbekendere series op Netflix. De streamingdienst heeft bevestigd dat er een derde seizoen komt. Deze zwarte komedieserie gaat over een vrouw die op zoek is naar diegene die haar man heeft doodgereden. Ze ontwikkelt een bijzondere vriendschap met daarachter een schokkend geheim.

 

 

Reageer op artikel:
Dit zijn de 50 beste series die op dit moment op Netflix staan (deel 2)
Sluiten