Dit zijn de 50 beste series die op dit moment op Netflix staan (deel 4)

Op Netflix staan zoveel series dat je niet meer weet wat je moet kijken. Wij helpen je nu op weg zodat je niets meer hoeft te missen. Vandaag deel vier.

Je hebt het de afgelopen weken vast wel voorbij zien komen, onze lijst met de beste Netflix-series op dit moment. In totaal zijn er al drie delen verschenen. Vandaag het vierde deel uit onze eigen serie. Wederom zie je tien series die je echt niet moet missen op Netflix. Deel 1, deel 2 en deel 3 zijn hier te vinden, mocht je het echt gemist hebben.

Orange is the New Black

Orange is the New Black is een van de series die Netflix op de kaart heeft gezet. De serie gaat over Piper Champman in een vrouwengevangenis belandt, nadat ze tien jaar geleden drugsgeld naar een ex-vriendin brengt. We zien grappige, heftige en emotionele beelden van binnen de gevangenismuren.

When They See Us

When They See Us is een miniserie die echt een verschil maakt. Het waargebeurde verhaal gaat over vijf zwarte jongen die in 1989 onterecht werden beschuldigd van verkrachting. Het liet perfect het racisme zien in de Verenigde staten. De serie heeft ervoor gezorgd dat dat de zaak opnieuw aan de orde kwam.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Dit mag met recht een bijzondere serie worden genoemd op Netflix. Het gaat over een 29-jarige vrouw die na 15 jaar gered wordt uit een sekte. Ze start een nieuw leven in New York. Ze is door de gebeurtenissen nogal naïef maar ook enthousiast. Ze heeft de meest rare baantjes, zoekt liefde en sluit vriendschappen met net zulke opmerkelijke mensen als zij.

Daredevil

Marvel en Netflix was een goede combinatie, totdat alle Netflix-producties naar Disney+ gingen. Hierop besloten de twee partijen de samenwerking te beëindigen. Een van de series die op Netflix was te zien, was Daredevil. In de 39 afleveringen zie je hoe Matt Murdock de misdaad in New York probeert te bestrijden als superheld Daredevil.

Jessica Jones

Een van de andere Marvel-series op Netflix was Jessica Jones. Helaas zijn er maar drie seizoenen te zien. Na het einde van haar carrière als superheld, probeert ze haar leven op te bouwen als privédetective. Naast al het spektakel komen er ook gevoelige onderwerpen aan bod zoals verkrachting, mishandeling en PTSS.

Chef’s Table

Chef’s Table is echte food porn voor culinaire liefhebbers op Netflix. In de serie zien we verschillende topchefs van over de hele wereld. Met geweldige beelden zien we hun werkwijze en ideeën over voedsel.

Queer Eye

Queer Eye is een van de favoriete guilty plessures op Netflix. In de serie gaat de ‘Fab Five’ op pad om mensen te helpen om hun kledingkast, verzorging, voeding en woondecoratie onder handen te nemen. Ze helpen mensen om helemaal zichzelf te zijn.

Collateral

In deze miniserie op Netflix zien we een Londense detective die de moord op een pizzabezorger probeert op te lossen. In haar zoektocht naar de waarheid komt ze in web terecht van samenzweringen tussen drugsdealers, smokkelaars en spionnen. Tijdens de vier afleveringen zit je continu op het puntje van je stoel, want niets is wat het lijkt.

Narcos

Narcos is misschien wel de beste serie op Netflix. In deze productie zien we hoe Amerikaanse drugsagenten er alles aan doen om een van de grootste drugsbarons ooit (Pablo Escobar) te ontmaskeren. De serie zit vol actie en plotwendingen waardoor je de serie in een keer wil uitkijken. In de show zitten zowel echte beelden van vroeger als gespeelde scènes door een aantal topacteurs. Na de drie seizoen van de originele versie kun je verder met Narcos Mexico dat minstens net zo goed is.

The Last Dance

Zelfs als je totaal niet van sport houdt, moet je The Last Dance op Netflix kijken. In de serie zien we Michael Jordan die er bij de Chicago Bulls alles aan doet om kampioen te worden. De documentaire gaat niet alleen over basketbal, maar ook om leiderschap, doorzettingsvermogen en de wil om te winnen en succesvol te zijn. Zo zag je Michael Jordan nog nooit.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 50 beste series die op dit moment op Netflix staan (deel 4)
Sluiten