AliExpress: 5 hysterische en techy kerst-accessoires

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende kerst-gadgets voor je uitgezocht voor een hysterische kerst.

Slimme kerstverlichting voor in de kerstboom

We zagen slimme kerstverlichting eerder ook al bij Aldi en Lidl in de schappen liggen. Wie daar deze schitterende toevoeging aan zijn smarthome heeft gemist kan altijd nog op AliExpress terecht. Daar kun je het hele jaar door slimme kerstverlichting kopen. Deze slimme lampjes met Wifi en Bluetooth zullen niet op tijd binnenkomen voor kerst 2020 maar met een beetje geluk heb je ze wel voor de volgende jaarwisseling binnen.

LED-kerstverlichting Bluetooth
Bluetooth kerstverlichting (Afbeelding: AliExpress)

8,08 euro

AliExpress topper: een 2,5 meter hoge opblaasbaar

Je kunt zoveel uitpakken met kerstverlichting en kerstversiering als je zelf wilt. Wie kerstversiering een beetje serieus neemt heeft op zijn minst wat kerstfiguren in zijn voortuin staan. Wie kerstversiering heel serieus neemt heeft dit 2,5 meter hoge verlichte kerstkoekje in zijn tuin staan. Heb je geen tuin? Geen probleem. Hij doet het ook prima binnen.

LED-koekje opblaasbaar
Opblaasbaar LED-koekje (Afbeelding: AliExpress)

35,69 euro

Bluetooth speaker vermomd als kerstbal

Met deze kerstballen in je kerstboom klinken er continue kersthits uit de kerstboom. En word je gebeld? Dan kun je dankzij de ingebouwde microfoon en hands-free functie ook via deze kerstballen bellen. Al moet je natuurlijk wel ergens in de buurt van je kerstboom rondhangen om een beetje fatsoenlijk te kunnen bellen.

Speaker kerstbal
Bluetooth speaker vermomd als kerstbal (Afbeelding: AliExpress)

3,12 euro

Baby Yoda kerstbal

Anders dan de kerstbal hierboven heeft deze kerstbal geen bijzondere functies. Of beter gezegd: hij heeft geen functies behalve dat hij in de kerstboom kan hangen. Maar hij heeft daarentegen wel een origineel Baby Yoda-ontwerp. Je kunt niet alles hebben hè.

Baby Yoda kerstbal
Baby Yoda kerstbal (Afbeelding: AliExpress)

0,83 euro

Typisch AliExpress: Kerstin LED-mondkapje

Een mondkapje dragen tijdens het kerstdiner is niet echt feestelijk. Al doet Ali een solide poging om het mondkapje toch een feestelijk item te maken. Feestelijk of niet

LED-mondkapje AliExpress
LED-mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

0,98 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 hysterische en techy kerst-accessoires
Sluiten