5X AliExpress meets Star Wars: van lightsaber tot Yoda AirPods case

Uncategorized Lisanne Beijen 7 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Zoek je een item of gadget maar weet je niet waar je het kunt kopen? Het antwoord is altijd AliExpress. AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Al staat het ook bekend als de website waar veel troep op wordt aangeboden. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat belachelijk veel producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets op een rij gezet voor de Star Wars-fan.

Budget lightsaber

Een lightsaber mag niet ontbreken niet ontbreken in het huis van de Star Wars-fan die de zichzelf een Jedi waant. De Jedi met een budget kan deze budget lightsaber aanschaffen. Hopelijk heb je er net zo veel lol mee als deze kinderen, die ongetwijfeld geen idee hebben wat Star Wars, laat staan een Jedi, is.

lightsaber AliExpress
Budget lightsaber (Afbeelding: AliExpress)

3,41 euro

‘High end’ lightsaber

De serieuze Star Wars-fan die zichzelf een Jedi waant en te veel geld heeft kan voor deze ‘high end’ lightsaber kiezen. Dit is niet simpelweg een lange LED-lamp op een plastic handvat, maar een iets geavanceerder gadget. Oké, het is wel een LED-lamp, maar in dit geval is het handvat is gemaakt van metaal. Fancy hoor, AliExpress. Of het metalen handvat en de licht- en geluidseffecten 150 euro waard zijn? Nee. Die geluidseffecten kun je namelijk ook prima zelf met je mond maken. Dat scheelt je flink wat euro’s.

lightsaber aliexpress
Lightsaber (Afbeelding: AliExpress)

149,13 euro

AliExpress topper: Yoda AirPods case

AirPods cases komen in allerlei soorten en maten. Zeker op AliExpress. Dat je er een Yoda AirPods case is dan ook geen verrassing. Deze Baby Yoda bewaart je kostbare Bluetooth oordopjes goed in z’n buikje. Al maken de oren van Baby Yoda het wel een beetje lastig om dit de case in je broekzak te stoppen.

Yoda AirPods
Yoda AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

5,73 euro

LED-lampjes voor op Millennium Falcon LEGO

Heb je alle 7500 LEGO-blokjes van de Millennium Falcon op de juiste plek geplaatst en is je ruimteschip klaar om te verstoffen bewonderd te worden? Goed gedaan. Om je bouwwerk wat meer shine te geven kwamen we op Ali een LED-set tegen die de Millennium Falcon subtiel uitlicht. Door die lampjes vind hem in ieder geval altijd terug, hoe dik de laag stof waaronder hij verdwijnt ook is.

Millenium Falcon lego LED
Millennium Falcon lampjes (Afbeelding: AliExpress)

17,59 euro

Typisch AliExpress: Horloge in Star Wars-thema

Het laatste AliExpress meets Star Wars-gadget is een horloge in Star Wars-thema. Eerlijk is eerlijk: er staan veel opvallender horloges op de Chinese webshop. Dit is er daar niet perse een van. Dit horloge is er dus een voor wie wel van Star Wars houdt, maar het niet van de daken hoeft te schreeuwen. Lees: voor wie zich er een beetje voor schaamt. Je hoeft je wat ons betreft pas te schamen als je nooit een Star Wars-film hebt gezien.

Star Wars horloge AliExpress
Star Wars-horloge (Afbeelding: AliExpress)

2,90 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen