5X Star Wars op AliExpress: van mondkapje tot 3D-lamp

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 vreemde en toffe Star Wars-gadgets voor je uitgezocht.

Star Wars mondkapje

Op AliExpress is ieder kledingstuk dat je kunt bedenken verkrijgbaar met Star Wars-print. Het mondkapje (mogen we het voor deze keer een kledingstuk noemen?) hoort hier ook bij. Het mondkapje is verkrijgbaar in verschillende prints; van de volledige cast tot aan Princess Leia en Darth Vader. De prints zijn niet echt subtiel, maar een effen mondkapje is ook maar saai, toch?

mondkapje Star Wars
Star Wars mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

1,28 euro

AliExpress topper: 3D-nachtlamp van Baby Yoda

We kwamen deze 3D-nachtlamp op de Chinese website tegen en zien onszelf heerlijk in slaap vallen met het silhouet van Baby Yoda op ons netvlies gebrand. Volgens Ali is het ”echte ding veel beter dan de foto’s tonen!!”. Niet onze woorden. We willen het graag geloven, echt waar, maar wie Ali een beetje kent weet zelf ook dat dit meestal helaas niet het geval is.

baby Yoda lamp AliExpress
Baby Yoda lamp (Afbeelding: AliExpress)

16,83 euro

Star Wars superlaser

Wist je dat je op Ali het superwapen de ‘Superlaser’ kunt kopen? Dit is het belangrijkste wapen op de Death Star battle stations. Oké, dit gadget van AliExpress is natuurlijk niet echt een wapen, maar wel een leuk hebbeding voor wie een lichtshow in een Star Wars-thema op de planning heeft staan.

superlaser Star Wars
Superlaser (Afbeelding: AliExpress)

21,89 euro

Yoda sokken

Yoda sokken; daar word je toch spontaan blij van?! En zo niet, dan worden je voeten er in ieder geval warm van. Als ze tenminste nog voor het einde van de winter aankomen.

Yoda sokken Aliexpress
Yoda sokken (Afbeelding: AliExpress)

1,79 euro

Typisch AliExpress: Muziekdoosje

Dit Star Wars-gadget is een klein houten handgemaakt muziekdoosje. Draai aan het kleine hendeltje om bekende muziek van de Star Wars films af te spelen. Volgens Ali is dit muziekdoosje het perfecte cadeau voor iedere muziekliefhebber. Of je iedere muziekliefhebber blij maakt met dit kleine doosje weten wij niet, maar het is vast een aardig cadeau voor de serieuze Star Wars liefhebber.

Star Wars muziekdoosje
Star Wars muziekdoosje (Afbeelding: AliExpress)

0,83 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
5X Star Wars op AliExpress: van mondkapje tot 3D-lamp
Sluiten