5x AliExpress opvallende USB gadgets: van mokverwarmer tot discolamp

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 vreemde en opvallende gadgets voor je uitgezocht die werken via een USB-kabel.

Mokverwarmer met konijnenoren

Deze mokverwarmer is bedoeld voor wie er om bekend staat thee of koffie te zetten, die naast zijn laptop zet en vervolgens compleet vergeet. Die persoon drinkt standaard een koude kop thee of koffie en is daar nu vast aan gewend. Het kan ook anders, namelijk met deze USB-mokverwarmer die je kop oneindig warm houdt. Tenminste, zolang de accu van je laptop vol is.

mokverwarmer USB
Mokverwarmer (Afbeelding: AliExpress)

22,59 prijs

AliExpress topper: USB-smartphoneoplader met handaandrijving

Met deze USB-gadget laad je, als we Ali mogen geloven, handmatig je smartphone op. Dat is met name handig wanneer je bijvoorbeeld in de trein zit met een lege smartphone zonder een stopcontact in de buurt. Hoe lang je aan het kleine hendeltje moet slingeren voordat je smartphone weer werkt weten we niet, maar het is vast lang genoeg om een paar geërgerde blikken te ontvangen van de personen naast en tegenover je in de trein.

AliExpress oplader hand
Oplader met hand-aandrijving (Afbeelding: AliExpress)

0,70 euro

USB-oplaadbare LED-lamp voor de fiets

Deze USB-gadget is waarschijnlijk de handigste uit dit rijtje: een LED-lamp voor op de fiets die is op te laden via een USB-kabel. De lamp werkt zo’n 20 uur voordat hij opnieuw moet worden opgeladen dankzij de ingebouwde 400mAh Li-Ion batterij. Vergeet hem alleen niet van je fiets af te halen na gebruik want een flitsende lamp als deze wordt helaas sneller gestolen dan je lief is.

fietslamp AliExpress
Fietsverlichting (Afbeelding: AliExpress)

6,49 euro

USB-discolamp voor in smartphone of laptop

Een feest geven is op dit moment niet toegestaan. Een feestje gegeven daarentegen kan nog wel. Tenminste, als het bij een feestje voor één of twee blijft. Deze kleine USB-discolamp is perfect om ieder klein feestje net wat meer leven in te blazen. Maar niet te veel natuurlijk.

USB-discolamp AliExpress
USB-discolamp (Afbeelding: AliExpress)

0,41 euro

Typisch AliExpress: USB-ventilator en klok in-een

Het laatste USB-gadget uit dit rijtje is er een die multifunctioneel is maar niet perse handig. Oké, tijdens hete zomerdagen is een ventilator naast je laptop misschien wel handig, maar wie heeft een klok nodig terwijl hij op zijn laptop aan het werk is? Jij? Pas dan wel op dat je haar niet in de ventilator verstrikt raakt als je per ongeluk voorover leunt.

USB-ventilator AliExpress
USB-ventilator (Afbeelding: AliExpress)

8,08 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
5x AliExpress opvallende USB gadgets: van mokverwarmer tot discolamp
Sluiten