David van Benthem
David van Benthem Uncategorized 28 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

6 goedkope gadgets om je werkdag veel beter te maken!

Nu we allemaal thuiswerken, is het babbeltje bij de koffieautomaat of bij de wc er niet meer bij. Die prettige, maar korte afleiding, moet je daarom thuis met iets anders zien te vervangen. Kan dat met gadgets?

Tot op zekere hoogte wel. Met deze 6 betaalbare gadgets weet je zeker dat je comfortabel aan het werk blijft.

Geen koude koffie meer

Koude koffie: wat is er erger dan dat? Met gadgets als deze onderzetter is die irritatie verleden tijd. Handig is dat je precies kan instellen hoe warm je koffie, thee of melk blijft.

Feagar kussen gadgets
Geef toe: dit ziet er toch al comfortabel uit? (Afbeelding: Feagar)

Gadgets: ook voor je kont

Van 9 tot 5 op dezelfde stoel? Dat hoeft geen feest voor je achterwerk te zijn. Gelukkig is daar iets op bedacht. Met dit speciale kussen weet je namelijk zeker dat je lekker zit zonder er bakken met geld voor te betalen. Hoe handig is dat?

Houd je hoofd koel

Met de zomerse temperaturen van de afgelopen dagen kan het geen kwaad om verkoelende gadgets bij de hand te hebben. Voor minder dan twee tientjes biedt RATEL daarom een geluidsloze fan aan. Als we de beoordelingen, van 4.4 sterren uit 5, mogen geloven, dan is het zeker een prettig bijkomstigheid en meer dan een gimmick.

fan gadgets
Een fan met USB-aansluiting: die werkt dus haast overal. (Afbeelding: RATEL)

Veel voor weinig

Een aansluiting voor je headset, een voor je oplader, een voor je muis: voor je het weet zijn ze schaars. Met dit kekke hebbedingetje van Anker is die zorg verleden tijd. Het zorgt er namelijk voor dat je van 1 stekker 5 USB-gangen maakt. Als er iets praktisch is in de categorie gadgets, is dit het wel.

Zeg dag tegen een kleedkamer-geur

Met de zomerse temperaturen maken onze zweetklieren overuren. Zo ruikt jouw werkkamer, of misschien zelfs de woonkamer, na een tijdje niet meer al te best. Met deze luchtbevochtiger van Arendo betaal je niet te veel en haal je iets in huis wat er trendy en futuristisch uitziet. Erg handig dus ook voor de hooikoorts patiënt.

Arendo
De luchtbevochtiger van Arendo (Afbeelding: Arendo)

Gadgets zijn er ook voor je schone toetsenbord

Slime is niet alleen een rage bij kinderen, maar ook ontzettend handig om je toetsenbord snel mee schoon te maken. Vergeet het gepiel tussen al die kleine toetsen en ga vlot over je typmachine heen. Bij AliExpress is deze handigheid al voor minder dan 2 euro te krijgen. Gadgets hoeven dus haast niks te kosten. Hoe tof is dat?

Ben je benieuwd naar de 5 bizarre AliExpress koopjes van deze week? Check dan dit artikel!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
6 goedkope gadgets om je werkdag veel beter te maken!
Sluiten