Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 6 mrt 2021

6 serie- en filmtips die je nu absoluut moet zien op Netflix

Op Netflix staan zoveel series en films dat je niet weet wat je moet kijken. Wij zetten voor jou een aantal toppers op een rijtje die nu het kijken waard zijn.

Als je het raam uitstaart droom je langzaam alweer van de lente: lekker buiten zijn, hopelijk een terrasje pakken en weer gezellig naar de bioscoop. Nu kan dat natuurlijk niet en dus hebben wij wat tops voor je om de tijd een beetje door te komen. Want zeg nou zelf: wat is er nu beter dan een goede film of serie.

Bijzondere Netflix-tips

In deze lijst nemen we niet alleen de nieuwste films en series mee. We geven je ook wat oudere series die je wellicht vergeten bent. Zo weet je zeker dat je echt helemaal niets mist.

Behind Her Eyes

Laten we beginnen met een serie waar je vast al veel van gehoord hebt. Behind Her Eyes gaat over een alleenstaande moeder die verstrikt raakt in psychologische spelletjes. Als ze een affaire begint met haar baas, wordt ze ook nog eens heimelijk vrienden met zijn vrouw. De hele serie toe werkt toe naar een enorme climax op het eind waar je lang niet over uit raakt gepraat.

Age of Samurai: Battle for Japan

De geschiedenis van Japan heeft natuurlijk bijzondere verhalen. Een daarvan zijn natuurlijk de samoerais. Wie zijn deze strijders, wat is hun ril en wat voor een machtsstrijd is er gaande? In deze serie krijgen we deskundig commentaar en komt door acteurs dit tijdperk weer opnieuw tot leven op Netflix.

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road is een van de beste actiefilms van het afgelopen decennium. Het is een lange achtervolging waar geen saai moment inzit. Max helpt een rebelse vrouw en een groep vrouwelijke gevangenen die proberen te vluchten naar hun vaderland. Maar zo makkelijk gaat dat natuurlijk niet.

The Crown

Met de gehele situatie rond Meghan Markle en het Birts koninklijk huis is het een ideaal moment om The Crown te kijken. Er is ook nog een andere goede reden: de Netflix-serie sleepte de meeste Golden Globes in de wacht tijdens de uitreiking afgelopen week. In de serie zien we het reilen en zeilen van het Britse koninghuis. In het nieuwe seizoen zien we ook prinses Diana.

Arjen Lubach Live

Kun je nu niet genoeg krijgen van Arjen Lubach? Dan kun je Arjen Lubach live kijken op Netflix. Verwacht minder actualiteit maar juist meer over de geheimen van het leven. Tijdens zijn show gaat hij op zoek naar die geheimen en er is ook plaats voor muziek.

The Punisher

Nu WandaVision is afgelopen en het nog even wachten is op de Falcon and the Winter Soldier, is het ideaal om deze Marvel-serie te gaan bingen op Netflix. Een voormalig marinier wil criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin. Hij raakt echter verstrikt in een militaire samenzwering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
6 serie- en filmtips die je nu absoluut moet zien op Netflix
Sluiten