64 Netflix Originals die de maand december gaan domineren

Netflix Originals in December

Iedere maand gooit Netflix haar platform bomvol met gloednieuwe content. Overigens doet het platform dit niet alleen met andermans content, maar ook met eigen geproduceerde films en series. Alleen waar het bedrijf het de ene maand wat rustiger aan doet dan de ander, gaat het in december wel heel erg los. Netflix komt met maar liefst 64 gloednieuwe Originals en wij snappen zonder twijfel dat de paniek het over begint te nemen bij je. 

Maak je geen zorgen! Netflix mag dan wel 64 gloednieuwe Originals droppen op haar platform, maar wij houden het hoofd lekker cool. Het kan ook niet anders met deze temperaturen. De streamingdienst heeft aangegeven dat het eind 2018 ruim 1000 Originals aan wil kunnen bieden en ze lijken hard op weg. Waar er vorige maand nog 57 Originals het daglicht zagen, zijn het er deze maand maar liefst 64. En welke dat precies zijn, dat hebben wij voor jou op een rijtje gezet!

Ben je geen fan van Netflix Originals, maar wil je wel goede content zien op het platform? Check dan zeker even dit Netflix lijstje!

Reageer op artikel:
64 Netflix Originals die de maand december gaan domineren
Sluiten