Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 okt 2020

Met 64 Pac-Man in Pac-Man Mega Tunnel Battle klinkt als chaos

Pac-Man is nog altijd een iconisch personage in de wereld van games. Sinds de jaren tachtig beleven we al avonturen met hem en vreten we vele spookjes op. Met Pac-Man Mega Tunnel Battle krijg je het nieuwste avontuur voorgeschoteld.

En helaas hebben we ook gelijk wat minder goed nieuws. Pac-Man Mega Tunnel Battle is op dit moment enkel aangekondigd voor Google Stadia. En niet iedereen maakt gebruik van die service. Hopelijk komt de game op een later stadium nog naar andere platformen.

64 keer Pac-Man in Pac-Man Mega Tunnel Battle

Pac-Man Mega Tunnel Battle is een ietwat andere game dan dat je gewend bent. Je neemt het in een potje tegelijkertijd op tegen 63 andere spelers en moet er voor zorgen dat je als laatste in leven blijft. De game is volgens de uitgever gemaakt om het veertig jarige bestaan van het mannetje te vieren. In de game begin je in je eigen doolhof, maar zoals ik het goed begrijp, is het ook mogelijk om af te rijzen naar andere doolhoven, waar je het de andere spelers knap lastig kan maken. Het persbericht zelf is daar niet heel erg duidelijk in en vertelt vooral dat het groter is, dat er nieuwe power-ups zijn en dat er een spectator-modus is. De trailer maakt het ook niet echt heel erg duidelijk, maar is hieronder te bekijken.

Pac-Man Mega Tunnel Battle laat niet heel erg lang op zich wachten. De game moet op 17 november worden uitgebracht. Mocht je nu al gebruik maken van Google Stadia, dan heb je de optie om aan de slag met een demo van de game. Deze is tot en met 27 oktober te spelen en geeft je toegang tot één van de twee speelmodi.

Merchandise

Naast de onthulling van Pac-Man Mega Tunnel Battle heeft de uitgever op zijn store ook een speciale mystery box beschikbaar gesteld. Het is niet bekend wat er in zit, maar het gaat om verschillende Pac-Man voorwerpen. In Europa zijn er 700 van beschikbaar. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Dit gaat chaos worden (Afbeelding: Bandai Namco)
Reageer op artikel:
Met 64 Pac-Man in Pac-Man Mega Tunnel Battle klinkt als chaos
Sluiten