7 verborgen functies waarmee je meer uit Instagram haalt

Instagram is wereldwijd een groot succes. De website wordt gekenmerkt door de eenvoudige manier waarop-ie te gebruiken is. Echter zijn er wat verborgen functies die je niet mag missen! Check ze hieronder.

1. Je kunt filters die je nooit gebruikt verbergen

Instagram kent een hele rits aan filters. Nu kan een filtertje op zijn tijd je foto verbeteren, maar heb je ook filters die je simpelweg nooit gebruikt. Door tijdens het plaatsen van een foto je filters te beheren kun je bepaalde filters uitschakelen.

2. Foto’s verbergen waar je op getagd bent maar niet al te best opstaat

Het gebeurt ons allemaal wel eens dat je wat minder mooi op een foto staat. Nu heb je altijd wel een vriend(in) die denkt lollig te zijn door je in zo’n foto te taggen. Deze foto’s verschijnen echter tussen de foto’s die je op je profiel zet, wat uiteraard niet de bedoeling is. Gelukkig kun je deze tags verwijderen door op een tag te tikken en de optie ‘Verbergen op mijn profiel’ in te schakelen. Dat doen we bij de onderstaande foto echter natuurlijk niet!

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

3. Zien wat voor foto’s je vrienden leuk vinden

Net zoals met Facebook kun je foto’s op Instagram liken. Het is hierbij mogelijk om te zien welke foto’s je vrienden liken. Dit kan door op het hartje te drukken waarbij je in het activiteiten-menu komt. Je kunt dan onder de subcategorie ‘Volgen’ zien welke foto’s worden geliked door de mensen die je volgt.

Instagram functies

4. Alle foto’s zien die jij geliked hebt in het verleden

Wanneer je je opties opent kun je onder de optie ‘Berichten die je leuk vindt’ zien welke foto’s en filmpjes jij tijdens je Instagram-activiteiten leuk hebt gevonden. Een leuke manier om weer even terug te blikken op de toffe dingen die je op het sociale medium bent tegengekomen.

5. Een notificatie ontvangen wanneer je favoriete Instagram-account een foto plaatst

Iedereen heeft een paar accounts die ze op de voet volgen. De nieuwste, tofste innovaties volg je via de Instagram van WANT bijvoorbeeld. Je kunt ervoor zorgen dat je deze nooit mist door notificaties in te schakelen. Ga naar het profiel van je favoriete account, druk op de drie puntjes rechtsboven in en klik op ‘Berichtmeldingen inschakelen’.

6. Vergeet het rechtstreeks delen met individuen niet

Waar Instagram vierhonderd miljoen gebruikers kent, zijn er daar maar 85 miljoen van die rechtstreeks foto’s delen met anderen. Het rechtstreeks delen van foto’s met anderen is een beetje hetzelfde als een privégesprek met Facebook. Check hieronder hoe het werkt.

7. Je kunt foto’s doorsturen van anderen zonder dat diegene het doorheeft

Het doorsturen van foto’s was vroeger een hels karwei. Je moest eerst een printscreen maken en deze dan vervolgens doorsturen. Dat is nu verleden tijd. Wanneer je een foto ziet die je gaaf vindt kun je deze door middel van het pijltje verzenden naar een persoon uit je vriendenlijst. En dit zonder dat de originele poster van de foto doorheeft dat het is gebeurd!

Check ook ons lijstje met onbekende functies op WhatsApp. Of check hoe je nog mooiere foto’s kunt maken met je smartphone, want het oog wil ook wat!

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
7 verborgen functies waarmee je meer uit Instagram haalt
Sluiten