Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 29 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Deze 8 misdaadseries zie je vanaf september op Netflix

Op Netflix staan al heel veel goede misdaadseries, maar daar komen er in september nog een aantal bij. Wij zetten de belangrijksten op een rijtje.

The Sinner, The Bridge en Mindhunter. Het zijn maar een paar succesvolle misdaadseries die zijn te vinden op Netflix. Toch krijgen veel mensen niet genoeg van de mysteries en dus komt de rode N met nog veel meer aankomende maand. Wij zetten het speciaal voor je op een rijtje.

Norskov – 1 september

In het industriële havenstadje Norskov is een groot drugsprobleem ontstaan onder de jongeren. Detective Tom Noack keert na 20 jaar terug naar zijn geboorteplaats om het drugscircuit aan te pakken. Hoewel het probleem ver van hem afstaat, komt het toch echt heel dichtbij. De Deense serie kent in totaal twee seizoenen met in totaal zestien afleveringen en is nu eindelijk op Netflix.

Moscow Noir – 1 september

Hoewel de naam anders doet vermoeden is dit gewoon een Zweedse serie op Netflix. Het gaat over een Zweedse bankier die werkt in Moskou. Als een interessante inversteringskans op zijn pad komt doet hij onderzoek naar het bedrijf dat zijn leven verandert. Hij komt in aanraking met corrupte politici, miljonairs, oligarchen en hun privélegers. Kan hij uit die criminele wereld komen?

Rebecka Martinsson – 1 september

Driemaal raden over wie deze serie gaat! Ze keert vanuit Stockholm terug naar het plaatsje waar ze opgroeide als een jeugdvriendin overlijdt. Dat blijkt geen zuivere koffie te zijn en dus gaat ze samen met haar collega opzoek naar de moordenaar.

The Lawyer – 1 september

Frank Nordlink is een jonge en veelbelovende advocaat. Hij ontdekt dat zijn adoptieouders zijn vermoord en de vermoedelijke dader een van de grootste klanten van het advocatenkantoor is waar hij werkt. Hij wil gaan infiltreren bij die organisatie om wraak te nemen. Deze thriller op Netflix van de schrijven van The Bridge is nu bezig aan zijn tweede seizoen.

Deliver Us – 1 september

Een psychopaat met de naam Mike terroriseert een groep bewoners van een klein Deens dorpje. Hij rijdt het zoontje aan van Peter. Die besluit wraak te nemen. Hij komt in aanraking met John, waarvan zijn zoon Kaper een ongezonde vriendschap met Mike heeft. Ze nemen het recht in eigen hand en gaan achter Mike aan. De serie won dit jaar de prijs voor beste televisieserie op het Kopenhagen TV Festival. Er lijkt dan ook een tweede seizoen aan te komen.

The Truth Will Out – 1 september

De meest beruchte Zweedse seriemoordenaar zit al een lange tijd achter de tralies. De politie krijgt echter een anonieme tip dat de gevangene helemaal niet de seriemoordenaar is. Na lang ziekteverlof krijgt detective Peter Wendel de opdracht om de waarheid te achterhalen. De Som Göms I Snö, zoals het zo mooi in het Zweeds heet kent één seizoen en die is nu op Netflix. Het tweede wordt in 2021 verwacht.

Young Wallander – 3 september

Veel mensen kennen de series rond inspecteur Kurt Wallander. Een Zweedse detective die zich niet altijd aan de regels houdt en een vrij cynische blik op het leven heeft. Hoe is hij eigenlijk zo geworden. Je ziet het in deze nieuwe Netflix-original, die zich afspeelt in Zweden, maar waarbij de hele cast Engels spreek.

Undercover – 6 september

We eindigen natuurlijk met de Netflix serie waar heel Nederland naar uitkijkt: Undercover. In het tweede seizoen zien we hoe het verder gaat. Ferry zit inmiddels in de bajes, Anouk werkt na haar Undercover-carrière voor een NGO en Bob is nog steeds agent. Inmiddels hebben zich twee Belgische broers zich gemeld die flink wat snode plannen hebben en zorgen voor een nieuwe undercoveropdracht. Vanaf 6 september is er elke week één aflevering te zien.

Wil je nog meer weten wat er in september op Netflix is te zien? Check dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze 8 misdaadseries zie je vanaf september op Netflix
Sluiten