Deze 8 series komen binnenkort naar Apple TV+

Het feit dat Netflix er steeds meer concurrentie bij krijgt heeft zo zijn nadelen, maar zorgt er wel weer voor dat er een hoop nieuwe content verschijnt. Zo gaat Apple TV+ de komende maanden een flink aantal series toevoegen waar je tot voor kort waarschijnlijk nog nooit van gehoord had. Wij zetten ze daarom voor je op een rijtje.

8 series die binnenkort op Apple TV+ verschijnen

Er staan maar liefst 8 series op de planning, waardoor je kunt overwegen om ook eens een (proef) abonnement op Apple TV Plus te nemen.

Amazing Stories | 6 maart

Amazing Stories gaat een sci-fi serie worden onder productie van Steven Spielberg. De bedoeling is dat iedere aflevering een ander onderwerp gaat behandelen, een beetje zoals dat bij Black Mirror ook het geval is. Er zijn rollen voor Dylan O’Brien (Maze Runner), Josh Holloway (Yellowstone), Victoria Pedretti (You), Robert Forster (Twin Peaks) en Sasha Alexander (Shameless).

Amazing Stories Apple TV+
Amazing Stories Bron: Apple

Central Park | Ergens in de zomer van 2020

Apple blijkt ook een animatieserie op de planning te hebben staan. Het gaat hier om een project afkomstig van Loren Bouchard, de man achter Bob’s Burgers. Central Park wordt omschreven als een ”musical komedie” over een familie die de zorg van het Central Park op zich neemt.

Central Park Bron: Apple

Home Before Dark | 3 april

De serie Home Before Dark vertelt het verhaal van een jong meisje dat erop staat een mysterie te ontrafelen waar de rest van het dorp liever over zwijgt.

Apple
Home Before Dark Bron: Apple

Mythic Quest: Raven’s Banquet | 7 februari

De reeds aangekondigde sitcom Mythic Quest: Raven’s Banquet gaat over een groepje gamedevelopers en zal vanaf 7 februari te zien zijn. Al blijkt er nu al een tweede seizoen aangekondigd te zijn. Meer over dit ambitieuze Apple project is hier te lezen.

Defending Jacob | 22 april

In Defending Jacob wordt de zoon van een door Michelle Dockery en Chris Evans (Captain America) gespeeld stel verdacht van een gruwelijke misdaad. Met name de vader, die werkzaam is als officier van justice, beland in een tweestrijd. Gezien de cast is dit misschien wel de meest interessante serie die Apple momenteel op de planning heeft staan.

Defending Jacob Bron: Apple

Home (Apple TV+ documentaire) | 17 april

De documentaireserie Home laat de kijker kennismaken met de meest bijzondere en innovatieve huizen die de wereld te bieden heeft. In iedere aflevering komen weer andere constructies aan bod.

Home Bron: Apple

Trying | 1 mei

In Trying zien we een jong stel dat graag een kind zou willen, maar waarbij het niet lijkt te lukken. Volgens Apple gaat dit een serie worden over opgroeien en liefde vinden.

Trying Bron: Apple

Dear… (Apple TV+ documentaire serie) | 5 juni

De docuserie Dear… profileert beroemdheden aan de hand van brieven die ooit aan hen zijn geschreven. Zo zullen onder andere Oprah Winfrey, Lin-Manuel Miranda, Spike Lee, Stevie Wonder, Yara Shahidi, Misty Copeland en Big Bird langskomen.

Zoals je kunt zien staat er een gevarieerd aanbod op de planning, van drama tot documentaire en mysterie tot animatie. Meer film en serie nieuwtjes zijn in dit overzicht te vinden.

Reageer op artikel:
Deze 8 series komen binnenkort naar Apple TV+
Sluiten