Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 20 sep 2016

Wunderbar! Deze must have gadgets maken Oktoberfest onvergetelijk

Oktoberfest is weer begonnen. Bier, muziek, Heidi’s und Peter. Een betere combinatie bestaat bijna niet. Justin Bieber ging je al voor, maar mocht je nog gaan dan hebben wij een aantal gadgets voor je geselecteerd die zeker iets toevoegen.

Jodela

Laten we beginnen bij de basics: niemand gaat zonder Heidi-jurk of lederhose richting Oktoberfest. Ga je verkleed als Johann? Dan kun je klikken op deze link. Voor 18,99 euro ben je klaar.

Hiti

Liever verkleed als Heidi? Dan kun je klikken op deze link. Voor 28,95 ze je er wunderbar uit! Die pornohakken zouden we alleen thuis laten. Of niet, is maar net wat je leuk vindt natuurlijk.

Gouden rakker

Je kunt er voor kiezen om gewoon een geruit hemd uit de kast te trekken voor onder de lederhose, maar dat kan beter! Wat vind je bijvoorbeeld van deze manchetknopen. Als je toch met bier bezig bent, kun je dat thema net zo goed in je outfit terug laten komen toch? Voor 36,75 euro zijn ze te koop op Etsy.

Sokken on fleek

Om je outfit compleet te maken zijn sokken uiteraard een must. Deze sokken laten duidelijk zien waarom je op Oktoberfest bent en ook nog een beetje waar je vandaan komt. Ze zijn te bestellen op Amazon voor ongeveer twaalf euro.

De Oktoberfist

Eindeloos pullen tillen vol bier kan wat zwaar zijn. Daarom is er de perfecte gadget om dit tegen te gaan: de Oktoberfist. Het werkt zo dat-ie zowel je drink-arm en drinkvinger ondersteunt. Top toch! Eindeloos veel plezier zonder blaren met de Oktoberfist voor ongeveer vijftig euro.

Das Horn

Vrienden kwijt? No worries. Blaas gewoon op deze jachthoorn en je mannen en vrouwenvrinden weten je direct te vinden. Ook fijn als je het gesprek met je buurman zat bent. Duur is-ie ook niet. Voor 2,60 is-ie van jou via deze link. De perfecte accessoire als je het ons vraagt.

Zuip alsof het je laatste bak is

Ok, waarschijnlijk passen die pullen niet in deze houder. Maar je kunt ‘m waarschijnlijk ook gewoon gebruiken zonder dat er een biertje in staat. Hoewel wij het niemand aanraden om een liter bier naar binnen te gieten, kan het wel geestig zijn om af en toe een klein adtje uit te delen. Voor een tientje heb je meer bierplezier. Bestellen kan op deze website.

Meenemen

Een biertje on the go is fijn. Een biertje on the go in een classy pul is nog fijner. Neem deze houder mee en je voelt je zo Duits dat je niet kan stoppen met kreten als: sehr schon en prost! Voor ongeveer een tientje issie de jouwe. Kopen kan hier.

Pretzelicious

Ja bij drinken hoort eten. Wat beter dan een lekker pretzel. Stop dit ding in je koffer en maak kameraden voor het leven. Prijs varieert vanaf ongeveer vijftien euro tot veertig. Kopen kan via deze link.

Oktoberfest

Oktoberfest bestaat ondertussen al meer dan tweehonderd jaar. Zo nice. Wij zijn helaas niet aanwezig dit jaar maar mocht je wel gaan dan wensen we je viel Spaß! Uit recent onderzoek is gebleken dat bier lang zo slecht niet is! Er zitten zelfs voordelen aan. Top!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Wunderbar! Deze must have gadgets maken Oktoberfest onvergetelijk
Sluiten