8 topfilms en series die je nog deze week op Netflix kunt checken

Netflix komt 7 december met acht nieuwe films en series. Er zitten een aantal mooie potentiële toppers tussen, die we in dit artikel allemaal voor je op een rijtje hebben gezet.

Bridget Jones: The Edge of Reason – 7 december

We hebben onlangs de beste kerstfilms op Netflix voor je op een rijtje gezet. Een van onze favorieten komt echter morgen pas beschikbaar: Bridget Jones: The Edge of Reason. Deze klassieker uit 2004 blijft een heerlijke wegkijker. Bridget Jones woont nu vier weken samen met haar grote liefde, Mark Darcy. Opeens slaan de twijfels toe…

Mowgli: Legend of the Jungle – 7 december

Vergeet het zoetsappige Jungle Book van Disney. Mowgli: Legend of the Jungle is een grimmige en vrij directe adaptatie van het originele boek. Mowgli groeit op in de jungle van India, omringd door een wolvenroedel. De vaak wrede omgeving is meedogenloos en het jongetje zal uiteindelijk zijn menselijke achtergrond moeten accepteren.

Dogs of Berlin seizoen 1 – 7 december

Tijd voor Duits spektakel! Dogs of Berlin is een thriller die zich afspeelt in de onderwereld van Berlijn. Het eerste seizoen van deze Original draait om de dood van de Duitse voetballer Orkan Erdem. Twee politierechercheurs krijgen de opdracht om het mysterie rondom zijn dood op te lossen. Daarmee maken ze echter meer slapende honden wakker dan ze hadden verwacht.

Bad Blood seizoen 1 – 7 december

Nog een spannende serie! Bad Blood gaat over de maffiabaas Vito Rizzuto, uit Montreal. Hij is een bijzondere crimineel. Hij wil namelijk juist vrede stichten tussen de verschillende criminele groeperingen in zijn stad. Dat lukt hem nog ook, en als een soort CEO houdt hij de touwtjes in handen. Tot hij in de gevangenis belandt..

Pine Gap seizoen 1 – 7 december

Pine Gap speelt zich af in de intens geheimzinnige wereld van geheime diensten, in het speciaal een speciale faciliteit van de Amerikaanse en Australische defensie in Australië. De spionage-thriller gaat over een intense alliantie tussen de twee landen.

Neo Yokio seizoen 2 – 7 december

Neo Yokio was een controversiële serie. De Netflix Original is geïnspireerd op anime, een vergelijking die het project nooit helemaal weet af te schudden. Kaz Kaan gaat samen met zijn mecha-butler op zoek naar mode,  bovennatuurlijke krachten en natuurlijk de liefde in de duistere high society van Neo Yokio. Gaat het de demonenjager lukken?

5 Star Christmas – 7 december

De Italiaanse premier gaat naar Hongarije voor een officieel bezoek. Hij neemt zijn politieke tegenstander mee, die tevens zijn minnares is. Wanneer ze snel de hotelsuite in glippen, treffen ze plotseling een lijk aan. Hoe voorkom je dan nog een schandaal? Het antwoord is een komische achtbaan.

ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? – 7 december

Run-DMC DJ Jam Master Jay had een gigantische impact op de huidige popmuziek en zijn community. Zijn vrienden en familie zoeken jaren later nog steeds naar antwoorden rondom het mysterie van zijn plotselinge dood. Wie heeft Jam Master Jay vermoord?

Reageer op artikel:
8 topfilms en series die je nog deze week op Netflix kunt checken
Sluiten