Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 14 mei 2019

Film: de 8 veelbelovendste trailers van de afgelopen week

Ondanks het gigantische aanbod van Netflix en andere streamingdiensten blijven er natuurlijk nieuwe films bijkomen. Alhoewel ze lang niet allemaal even interessant zijn zitten er soms titels tussen die wat ons betreft veel potentie hebben. Hieronder zie je de trailers voor 8 van die films welke wat ons betreft veel belovend zijn.

I Am Mother

Gezien het gisteren Moederdag was leek I Am Mother de beste film om dit rijtje mee te beginnen. Al is de ”moederfiguur” in deze film eigenlijk niets meer dan een robot, die mensen grootbrengt in een post-apocalyptische wereld.

Spider-Man: Far From Home

Er blijkt leven na Endgame te zijn. In Spider-Man: Far From Home zien we namelijk hoe het verder gaat met Spider-Man na de avonturen met Thanos. Met als nieuwkomer Jake Gyllenhaal, die in deze film de rol van Mysterio gaat vertolken.

Brightburn

James Gunn, de man achter Guardians of the Galaxy heeft onlangs ook een heel andere soort superheldenfilm geproduceerd. Het gaat hier om Brightburn, wat een soort anti superman-film moet worden. Alhoewel we er wel meer over kunnen vertellen, kun je het beter zelf ontdekken in deze bizarre clip:

It Chapter Two

Als we het nou toch over horror trailers hebben dan kan die van It Chapter Two natuurlijk niet ontbreken. In 2017 verscheen een remake op het verhaal met die enge clown. Gezien deze verrassend goed werd ontvangen komt er nu ook een deel 2.

The Lodge

Mocht jij geen genoeg van enge films kunnen krijgen dan mag je ook The Lodge aan je lijstje toevoegen. Hierin zien we een familie die ingesneeuwd raakt in een huis waar niets is wat het lijkt. Niet perse het meest originele uitgangspunt, maar de film blijkt vrij aardig ontvangen te worden door recensenten.

The Secret Life of Pets 2

Heb jij na het lezen van al deze gruwelijke titels eigenlijk liever wat luchtigs? Dan is The Secret Life of Pets 2 zeker wat voor jou. Als deze animatiefilm met pratende dieren net zo leuk gaat worden als de vorige dan zit het wel goed.

Where’d You Go, Bernadette

Als je liever een ander soort komedie ziet dan is Where’d You Go, Bernadette wellicht een betere optie. Deze film heeft een hoofdrol voor Cate Blanchett en gaat over een moeder die zomaar ineens verdwijnt.

Rim of the World

Als afsluiter misschien wel de meest gekke film van dit rijtje trailers. In Rim of the World zien we namelijk een stel eigenwijze kinderen die het op moet nemen tegen Aliens. Het leuke is dat de film zich niet onnodig serieus lijkt te nemen.

Heb jij echter niet zo’n zin om te wachten en wil je het liefst nu al een film zien? Bekijk dan wat er vorige week aan het Netflix aanbod is toegevoegd.

Reageer op artikel:
Film: de 8 veelbelovendste trailers van de afgelopen week
Sluiten