Barry Kraakman
Barry Kraakman 1 jun 2015

9 toffe opblaasbare producten zorgen de komende zomer voor immense waterpret

Het mooie weer komt er aan, dus tijd om de zwemkleding uit je kast te halen. We kunnen weinig dingen verzinnen die relaxter zijn dan een dagje op het strand of aan het zwembad te zitten met vrienden. Om deze dagen nóg geslaagder te maken hebben we de meest toffe opblaasbare producten geselecteerd die het waterpret naar the next level brengt.

Blikhouder

Als je aan het einde van de dag wat verkoeling zoekt in het zwembad, hoort daar natuurlijk een koud drankje bij. Een blikje in het zwembad is ontzettend onhandig, want tijdens de frisse duik moet-ie telkens op de kant worden gezet. Tenminste, als je niet beschikt over deze toffe houder. Hiermee drijft je frisse Radler altijd in de buurt!

Bierpong

Pool party? Dan mag dit multifunctionele luchtbed niet ontbreken. Waar-ie overdag ideaal is om mee rond te dobberen in het zwembad, dient het drijvende oppervlakte tevens als houder voor de échte Amerikaanse rode cups. Perfect dus voor spelletjes als bierpong.

Cornhole

Cornhole is een Amerikaans spelletje waarbij twee teams zo snel mogelijk naar de 21 punten werken. Om de beurt wordt er een ‘corn’ richting het gat geworpen. Raak? Dan heb je er als team drie punten bij. Leuk alternatief voor het traditionele overgooien van een balletje.

Surfplank

Een surfplank is garantie voor veel pret op én in het water. Het enige nadeel is de grootte; je neemt ‘m niet snel mee naar het strand als je op de fiets bent. Deze opblaasbare variant is daarentegen een stuk handzamer (als-ie niet is opgeblazen). Vernuftig!

Sfeermakers

De meeste zwembaden hebben verlichting voor als het donker wordt. Deze lampen, die werken op zonne-energie, zorgen daarentegen voor wat extra sfeer. Plaats een paar opgeblazen lampen in het zwembad en de sfeer is gezet. Nice!

Filmpje pakken?

Tijd voor een filmpje, maar geen zin om binnen te zitten terwijl het buiten prachtig weer is? Dit opblaasbare scherm is de ideale achtergrond voor het projecteren van films in de tuin. Alhoewel-ie waarschijnlijk ook blijft drijven, zouden wij het scherm lekker op het vaste land plaatsen. Om zeeziekte te voorkomen.

Opblaasbaar eiland

Geen zin om nat te worden, maar wel om in het midden van het meer van het zonnetje te genieten? Dit opblaasbaar plateau is stevig genoeg om met stoel en koelbox op te gaan zitten. Super handig dus!

Drijvende koelbox

Dit vernuftige stukje opblaasbaar plastic is de grotere broer van het eerste product uit deze serie; waar de houder voor het blikje maar één drankje kon houden, heeft deze variant ruimte voor meer drankjes. En als je er wat ijsklontjes bij gooi, blijven de drankjes nog koud ook.

Slip ‘n Slide

Geen zwembad of zee in de buurt? Geen paniek! Deze Slip ‘n Slide van vijftien meter zorgt voor verkoelen én waterpret op de warme zomerdagen. Het enige wat je nodig hebt is een wateraansluiting en een grote tuin…

Zo’n waterliefhebber dat je zelfs op het water wilt kamperen? Check dan deze Sealander.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
9 toffe opblaasbare producten zorgen de komende zomer voor immense waterpret
Sluiten