Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 5 mrt 2013
Leestijd: 2 minuten

9 vette akoestische iPhone versterkers

Hardop muziek luisteren doen we natuurlijk toch het liefst. Alleen van dat geluid uit de iPhone wordt je niet al te blij. Speakers maken het al een stuk beter, maar het is niet altijd handig om van elektriciteit gebruik te moeten maken. Daarvoor zijn akoestische versterkers dé oplossing. Check hieronder negen toffe varianten.

1. iBamboo speakers

De iBamboo speaker is gemaakt van een stuk bamboe, waardoor het geluid uit twee verschillende kanten komt. Dit zorgt voor een ruime versterking. Hij ziet er ook nog eens een stuk leuker uit dan een standaard speaker. Voor minder dan twintig euro is-ie hier te bestellen.

2. Sonastand

Een speaker kleiner dan de Sonastand voor de iPhone 5 is er bijna niet. De kleine pocket booster levert een verhoging van acht decibel en is verkrijgbaar in verschillende maten. Ook deze kleine versterker is voor twintig euro hier te koop.

3. Volume

Op het eerste oog lijkt het op een vaas maar het is toch echt een akoestische speaker. Het is een mooie manier op de iPhone in te stoppen en te genieten van de muziek. Ook een leuk detail is de schuine voet zodat je het geluid vanuit de juiste richting hoort. Voor 55 euro is de Volume hier te koop.

4. Mini Koo Koostik

Voor een wat groter geluid is de Mini Koo Koostik uitermate geschikt. Het eenvoudige ontwerp oogt stijlvol en is verkrijgbaar in verschillende soorten hout. Deze passieve versterker is voor minder dan zestig euro hier te bestellen.

5. Tembo Trunks

Deze grappige gekleurde versterkers zien er weer eens wat anders uit dan de vorige. Ze werken ook nog eens anders. De Tembo Trunk versterkt namelijk het geluid van de iPhone-oortjes. Voor dertig euro is-ie te koop. Wat handig is: ze zijn waterdicht, inklapbaar en duurzaam waardoor je ze perfect mee naar buiten kan nemen.

6. Arkcanary II

Een van de eerste dingen die opvalt aan de Arkcanary II is de prijs. Vanaf elf euro zijn deze ‘toeters’ al te koop. De hoorn zorgt voor een goede boost en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

7. Phonophone III

Het kost even wat, maar voor 150 euro heb je wel de Phonophone III. Deze met de handgemaakte versterker geeft je de mogelijkheid om je muziek maar liefst vier keer harder te kunnen zetten. Niet geheel onbelangrijk: Het is ook nog eens een lust voor het oog.

8. The Natural Acoustics iPhone Amplifier

De duurste uit het rijtje. Deze speaker zorgt voor een grote boost en ziet er awesome uit. Zie het als functionele kunst. De met de hand gemaakte keramische versterker is voor iets meer dan 250 hier te bestellen.

9. Griffin AirCurve Play

Tien decibel meer dan normaal. Dat is nog zo slecht niet. Deze doorzichtige speakers zien er wat minder opvallend uit dan de vorige maar staan niet verkeerd op je bureau. En natuurlijk is ook de Griffin AirCurve Play weer gemakkelijk mee te nemen. De versterker is voor vijftien euro hier verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
9 vette akoestische iPhone versterkers
Sluiten