A Total War Saga: Troy is gratis wanneer hij verschijnt

De Total War-serie is er eentje die al heel jaartjes meegaat. Het is een gamereeks die grote veldslagen combineert met een campaignemap waar je allemaal keuzes moet maken. De nieuwste game in de reeks is A Total War Saga: Troy.

De saga’s van de gamereeks zijn een ietwat kleinere games, maar alsnog dik de moeite waard. Wanneer je een pc hebt, een game om in de gaten te houden. En zeker op de dag van de lancering moet je er bij zijn, want de eerste 24 uur is de game gratis binnen te halen.

A Total War Saga: Troy wordt gratis weggeven

Wanneer A Total War Saga: Troy verschijnt op 13 augustus van dit jaar, is hij een jaar lang exclusief te koop in de Epic Games Store. De eerste 24 uur van de lancering van de game is hij dan gratis aan jouw account toe te voegen. En wanneer je dat gedaan hebt, is de game voor altijd voor jou. Het is een strategie die er voor moet zorgen dat steeds meer consumenten de weg naar de Epic Games Store vinden. Zo worden er ook al regelmatig games die een tijdje uit zijn gratis weggeven. Een tijdje geleden kon je op die manier bijvoorbeeld GTA 5 gratis scoren op de pc. Maar een game die compleet nieuw is gratis weggeven, dat is wel weer next-level.

A Total War Saga: Troy
Grootse veldslagen (Afbeelding: Sega)

A Total War Saga: Troy neemt je mee naar de strijd van de Trojaanse oorlog. Het is een strijd waarbij je kennis maakt met verschillende legendarische helden. Denk daarbij aan namen als Achilles, Hector en andere namen uit de Griekse oudheid. Met hen moet je proberen om de stad Troje te voerveren of juist te verdedigen. Daarbij moet je goed gebruik maken van de verschillende vaardigheden die de diverse helden met zich meebrengen, maar ook gebruik te maken van de juiste strategische tactieken. Op die manier moet het een game zijn die jee een tijd moet vermaken. En zeker wanneer je de game gratis binnen kunt halen is het een overwinning.

Op 13 augustus komt A Total War Saga: Troy dus uit op de Epic Games Store. Een jaar later komt de game ook uit op Steam.

Reageer op artikel:
A Total War Saga: Troy is gratis wanneer hij verschijnt
Sluiten