Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 24 dec 2015

YoCam is een échte alleskunner, is een actiecamera, beveiligingscamera en meer

Als het om actiecamera’s gaat dan zijn er flink wat op de markt te vinden. Die van GoPro zijn uiteraard de meest bekende, maar je kunt nog een hele rits aan andere actiecamera’s vinden die allemaal vrijwel hetzelfde kunnen. Vandaar dat de YoCam zo’n top-apparaat is. Dit is namelijk een actiecamera, maar ook een beveiligingscamera, dashcam, selfie-apparaat en meer!

Elk moment vastleggen met de YoCam

Met de YoCam kun je werkelijk waar elk moment vastleggen. De camera schiet scherpe foto’s en kan in 2,7K filmen met 30 FPS en HD filmen met 60 FPS. Deze beelden legt-ie op de manier vast zoals jij dat wilt. De handige standaard waaraan de camera is bevestigd maakt ‘m namelijk multifunctioneel. Zo kun je ‘m door middel van de magnetische houder aan de wand plakken en gebruiken als manier om je huis in de gaten te houden terwijl je er niet bent. De bijbehorende Mofily app staat namelijk real time streaming toe. Of kun je ‘m aan je dashboard bevestigen om zo je rit te filmen. En natuurlijk kun je ‘m door de handige klip aan je fiets, helm, tas, broek of wat dan ook bevestigen om je (dagelijkse) activiteiten te filmen!

Echte alleskunner

Maar daar blijft het niet bij. De YoCam is namelijk waterdicht tot op zes meter diepte en is ook stofdicht. Doordat je ‘m met een Bluetooth-apparaat van afstand kunt bedienen en de gemaakte beelden meteen via de Mofily-applicatie kunt delen heb je niets meer te wensen over. Of zo lijkt ons. Zo’n veelzijdig apparaat zal dan wel flink wat kosten horen we je denken, echter kun je ‘m al voor 136 euro op de kop tikken. Hier komen dan nog wel een goede dertien euro aan verzendkosten overheen!

Reageer op artikel:
YoCam is een échte alleskunner, is een actiecamera, beveiligingscamera en meer
Sluiten