Breaking Bad-film El Camino: Aaron Paul geeft je een opfriscursus

Fans van Breaking Bad hebben het personage Jesse Pinkman lang moeten missen, maar kunnen hem vanaf morgen eindelijk weer terugzien. Dit omdat dan El Camino op Netflix verschijnt, een film waar hij de hoofdrol in heeft.

Waar we jullie gisteren nog moesten mededelen dat dit project voor niet-Breaking Bad kijkers waarschijnlijk een stuk minder leuk gaat zijn, blijkt nu dat er ook aan hen gedacht is. Er is namelijk een video online gekomen waarin hoofdrolspeler Aaron Paul de serie op een hilarische manier in enkele minuten samenvat. Het resultaat is hieronder te bekijken.

Aaron Paul vat Breaking Bad in enkele minuten samen

Gezien zelfs de meest doorgewinterde Breaking Bad instaat is om dingen vergeten kan het geen kwaad om jezelf na al die jaren weer eens op te frissen. Als jij geen tijd hebt om alle 5 seizoenen terug te kijken dan er is gelukkig een alternatief.

Acteur Aaron Paul, die in de serie het personage van Jesse Pinkman vertolkt, was onlangs namelijk te gast bij Jimmy Kimmel Live! Naast dat hij daar over de aankomende Breaking Bad film ging praten nam hij ook tweeënhalve minuut de tijd om de gehele Breaking Bad serie samen te vatten:

El Camino

Het aankomende El Camino: a Breaking Bad movie is een gloednieuwe film die ons laat zien hoe het met Jesse Pinkman is afgelopen. Daarnaast zijn er ook een aantal andere personages uit de serie te zien.

Zo gaan er geruchten dat Breaking Bad hoofdpersoon Walter White in de film zit. Ondanks dat bedenker Vince Gilligan het nog even geheim wilde houden kon hij het toch niet laten om hierop te reageren. Als jij zijn reactie wilt weten dan kun je die hier checken.

Mocht jij op de hoogte gehouden willen worden van de aankomende film dan raden we je aan om ons Netflix overzicht in de gaten te houden.

Reageer op artikel:
Breaking Bad-film El Camino: Aaron Paul geeft je een opfriscursus
Sluiten