Ilona Braam
Ilona Braam Home 3 okt 2017
Leestijd: 2 minuten

Deze accessoires maken Google Home en Amazon Echo helemaal draadloos

Elk apparaat wordt sowieso beter als het ook draadloos te gebruiken is, dus ook slimme speakers. Dit moet de filosofie achter het accessoire bedrijf Ninety7 zijn en in hun streven naar draadloosheid hebben ze twee nieuwe batterij docks gemaakt, om van je Google home en Echo dot een slimme draadloze speaker te maken.

Met LOFT kan je Google Home ook meedoen met je tuinfeestje

Als eerste is er de LOFT, welke je Google Home wat meer bewegingsvrijheid geeft. Je haalt gewoon de basis van je Google Home eraf en vervangt deze door de LOFT. Dit geeft je een iets hogere speaker, welke je ook mee naar buiten kunt nemen. Met de LOFT kun je vervolgens acht uur lang in de tuin genieten van muziek of praten met Google Assistant. Aan de voorkant laat de batterij basis je door middel van vier LED lampjes weten hoe het ervoor staat met de batterij en of je binnenkort toch weer naar binnen moet.

LOFT batterij accessoire voor Google Home

Dox geeft Alexa meer bewegingsvrijheid

Om je Echo Dot dezelfde vrijheid te geven heeft Ninety7 de DOX basis ontwikkeld. Deze is bedoeld voor de tweede generatie Echo Dot apparaatjes en heeft je maar liefst tien uur draadloze lol met Alexa. Je Echo dot samen met de DOX basis wel een stuk groter. Hij wordt namelijk bijna twee keer zo hoog en een stukje dikker. De DOX lijkt wat minder handig dan de Loft, aangezien je Google Home daadwerkelijk ook goed luisterbare muziek afspeelt. De Dot is niet bedoeld als stand alone speaker en gebruik je eigenlijk altijd in combinatie met een externe speaker voor muziek. Maar het is altijd fijn om niet vast te zitten aan draden.

DOX batterij accessoire voor Echo Dot

Batterij accessoires beschikbaar in Carbon, Copper en Snow

De LOFT en DOX zijn alvast te bestellen in de Ninety7 webshop. Beide accessoires komen in een Carbon uitvoering, welke vanaf midden oktober verscheept zal worden. De Snow en Copper varianten worden pas eind oktober verzonden. Bij voorbestellen kost de LOFT je 34 euro, waar hij normaal gesproken  43,50 euro kost. De DOX is iets goedkoper met een prijskaartje van 25,50 euro als je nu al besteld, en een normale prijs van 34 euro.

Zoals vaak het geval is kun je vanuit Nederland echter de apparaatjes niet bestellen in de Ninety7 webshop en moeten we je weer verwijzen naar dit handige artikel om ze alsnog te kunnen bemachtigen.

LOFT batterij accessoire voor Google Home

Binnenkort zal Ninety7 weer een nieuwe batterij basis moeten maken, want Google Home gaat er een slim kleiner broertje bij krijgen. Deze zal het gaan opnemen tegen de kleine Echo Dot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ninetey7

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze accessoires maken Google Home en Amazon Echo helemaal draadloos
Sluiten