Acer presenteert twee 360 graden camera’s waarvan je spontaan hebberig wordt

Acer heeft op de IFA in Berlijn twee nieuwe camera’s gepresenteerd. Beide camera’s beschikken over een 360-graden LTE-techniek, maar hebben een verschillende functie. We kunnen hier maar een ding over zeggen: WANT!

Een 360 graden camera voor de social media-fanaat

De Holo360 is een alles-in-1 apparaat die gebruikt kan worden om 6.9K foto’s en 4K video’s te maken, te bewerken en te delen. De 360 graden camera is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 625 mobiele processor waardoor video’s in real-time bewerkt kunnen worden. Dit kan gemakkelijk op het 3-inch touchscreen scherm waardoor er geen telefoon of computer aan te pas hoeft te komen.

Ook kun je je bewerke video direct livestreamen of uploaden vanaf de camera door dat het apparaat ondersteund wordt met Android Nougat. De Holo360 is dus de perfecte camera voor fanatieke of professionele social media gebruikers.

360 graden camera

Alles wat je wilt in een dash cam

Acer’s Vision360 maakt gebruik van de 360-graden view om alles weer te geven en vast te leggen wat er tijdens het rijden gebeurt. De Vision360 is een dashcam voor in de auto. De camera is voorzien van twee camera’s die filmen wat er rondom je auto gebeurt terwijl je aan het rijden bent, in 4K welteverstaan.

Als er een ongeluk op de weg gebeurt dan registreert de camera dat en voegt het GPS-coördinaten toe aan de beelden die direct worden opgeslagen in de Cloud als bewijs. Briljant toch? Deze camera laat geen hit and drive er mee weg komen.

De 360 graden camera heeft ook een ingebouwde GPS die je locatie kan tracken en functioneert ook als action cam voor wie zijn roadtrips wil filmen. Gooi die GoPro dus maar uit het raam ;-).

360 graden camera

Wachten duur lang, lang..

Acer heeft helaas niet vrijgegeven wanneer de Vision360 verkrijgbaar is. De Holo360 zal in November beschikbaar zijn in Noord-Amerika. De camera wordt geleverd met een waterdichte case voor 429 dollar. In Europa moeten we helaas nog even wachten tot dit toffe apparaat uit komt; dit zal waarschijnlijk in het vierde kwartaal zijn voor een prijs van rond de 349 euro.

Wil je niet wachten tot de camera in Nederland verkrijgbaar is? Check dan hier hoe je een product bestelt dat alleen in Amerika wordt geleverd.

Reageer op artikel:
Acer presenteert twee 360 graden camera’s waarvan je spontaan hebberig wordt
Sluiten