Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 jan 2019

Er komt een actie-RPG van Dragon Ball Z

Dragon Ball Z is sinds het begin van de jaren negentig eigenlijk al wereldwijd populair. De animatie heeft vele miljoenen kijkers gekend en vandaag de dag wordt het verhaal nog altijd uitgebreid met nieuwe films, waarin er flink geknokt wordt. Ook op het gebied van games is het al vele jaren een populair onderwerp. Begin 2018 ontvingen we de fantastische vechtgame Dragon Ball FighterZ. En dit jaar komt er een actie RPG die draait om de wereld van Dragon Ball Z.

Een actie RPG van Dragon Ball Z

De game werd onthuld tijdens de finale van de Dragon Ball FighterZ World Tour, die dit weekend in Los Angeles werd gehouden. Op dit moment weten we eigenlijk nog niet al te veel van de nieuwe game en moeten we het voornamelijk doen met de trailer van de game. Deze kun je hieronder bekijken.

De game wordt gemaakt door CyberConnect2. Zij zijn in het verleden verantwoordelijk geweest voor de verschillende Naruto-games die er zijn verschenen. Dat zijn vechtgames geweest waarbij je vaak in een grote arena werd gegooid. Maar deze nieuwe game, die als werknaam Dragon Ball Game Project Z heeft, zou dus een actie RPG gaan worden. Aan het einde van de video lijken we daar wat voorbeelden van te zien wanneer Goku rondloopt in een open wereld.

De game zou nog dit jaar uit moeten komen, waardoor we gokken op een release in oktober of november. Het is te hopen dat er snel meer bekend over wordt. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina met alle nieuwtjes, reviews en previews.

Reageer op artikel:
Er komt een actie-RPG van Dragon Ball Z
Sluiten