Als muziek in de oren: Action & Aldi’s Bluetooth oordopjes en hoofdtelefoons

#1 Action aanbiedingen week 30 2021

Action deal: Gaming oordoppen

De oordopjes en hoofdtelefoons die je deze week bij Action scoort zijn simpel en vooral heel (heel) goedkoop. Hoe simpel deze gaming oordopjes zijn is lastig te zeggen. We zien ze namelijk alleen in de doos, zoals onderstaand afgebeeld. Wat we wel weten is dat de oordopjes een kabel hebben. Handig? Dat ligt eraan. Voor minder dan 10 euro kun je niet alles hebben, hè.

gaming oordoppen Action
Gaming oordoppen (Afbeelding: Action)

6,49 euro

Action deal: Stereo oortelefoon

Kan het goedkoper dan 6,49 euro? Natuurlijk, aldus Action. Zie hier een set oordopjes voor maar 0,89 eurocent. Het is lastig te bedenken dat iemand winst maakt aan de verkoop van deze oordopjes. Al kunnen we wel een gokje wagen over wie hier aan het kortste eind trekt, en het is niet Action.

Action oordopjes
Oordopjes (Afbeelding: Action)

0,89 euro

Action deal: Budget hoofdtelefoon

De goedkoopste hoofdtelefoon van Action uit week 30 is deze Pulsar hoofdtelefoon. De budget hoofdtelefoon heeft geen Bluetooth maar heeft net als de bovenstaande goedkope oordopjes een kabel. Daarnaast heeft hij een ingebouwde microfoon zodat je er ook handsfree mee kunt bellen terwijl je een rondje door de kamer ijsbeert of buiten wandelt.

hoofdtelefoon Action
Budget hoofdtelefoon (Afbeelding: Action)

6,95 euro

Reageer op artikel:
Als muziek in de oren: Action & Aldi’s Bluetooth oordopjes en hoofdtelefoons
Sluiten