Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 22 jul 2021

Action & Aldi’s gadgets voor in huis: budget smart home gadgets en meer

#1 Action aanbiedingen week 29 2021

Action deal: Slimme video-deurbel

Niets blijft onopgemerkt voor deze slimme deurbel. Hij ziet namelijk wie voor je deur staat. Dat is handig, want met deze deurbel op je voordeur kun je zelf languit op de bank blijven liggen en vanaf daar bepalen of het de ‘moeite’ waard is om op te staan. Action’s video-deurbel heeft een spraakfunctie en laat live videobeelden op je smartphone zien.

slimme video deurbel Action
Slimme video deurbel (Afbeelding: Action)

29,95 euro

Action deal: Slimme camera

Wie nog achterdochtiger is kan naast een slimme deurbel ook een slimme outdoor IP-camera installeren, zoals dit exemplaar van Action. Deze camera houdt ook een oogje in het zeil rondom je huis. De gegevens die het gadget verzamelt worden gehost op een EU-server volgens Europese privacywetgeving. Wees gerust, je hoeft niet eerst de Ursula von der Leyen te bellen om de beelden te zien. Die kun je namelijk direct via de app op je smartphone zien en ook later terugkijken.

slimme camera smart home Action
Smart home slimme camera (Afbeelding: Action)

29,95 euro

Action deal: Staande ventilator

Een ventilator is niet een enorm sexy of slimme gadget, maar het is wel een slimme investering wanneer je smelt in eigen woonkamer. De persoon die bewoording als ‘smelten’ gebruikt wanneer het heel heet is kan naast een ventilator overigens ook een lesje in ‘minder dramatisch doen’ gebruiken. Dat is alleen niet bij Action te koop.

ventilator Action
Ventilator (Afbeelding: Action)

14,95 euro

Reageer op artikel:
Action & Aldi’s gadgets voor in huis: budget smart home gadgets en meer
Sluiten