Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 24

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. Want: geniale gadgets voor een prikkie. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5.

[listicle]

SILVERCREST® Siliconen gezichtsreinigingsborstel – Lidl

Je bent een grote meneer als je op basis van de onderstaande foto weet te raden dat het om een siliconen gezichtsreinigingsborstel gaat. Hoe dan ook: die dingen bestaan dus.

Deze gadget reinigt volgens de beschrijving je huid en vermindert tekenen van huidveroudering. De zachte siliconen noppen moeten zorgen voor een grondige reiniging en aan de achterkant zit nog een massagefunctie. Het ding beschikt over zes vibratiestanden voor reiniging en drie vibratiestanden voor massage. Kost je 15 euro. [/listicle]

action
[listicle]

Oral-B elektrische tandenborstel – Action

Je mag tegenwoordig dan al slimme tandenborstels hebben, met een gewone elektrische kom je ook een heel eind. Scheelt je bovendien veel geld, vooral als je naar de Action gaat.

Daar hebben ze nu namelijk een elektrische tandenborstel van A-merk Oral-B in het assortiment voor 17,95 euro. Als je over wil op elektrisch poetsen, dan is dit je kans.[/listicle]

action

[listicle]

Mobiel toilet – Aldi

Bij de Aldi heb je nu een mobiel toilet te koop. Sommige mensen met een boot, caravan of tent vinden dit handig om te gebruiken. Laat ze, iedereen zijn ding.

Mocht je tot die groep behoren: dit model van Enders is volgens de fabrikant het enige model met transportrol voor makkelijk transport als het toilet vol is (35 kg). De tank is groot genoeg voor vijftig toiletbeurten. Je krijgt er twee flacons chemische middelen bij, genoeg voor 200 toiletbeurten. Ook een rol zelf oplossend toiletpapier wordt meegeleverd. Prijs: 49,99 euro.[/listicle]

action

[listicle]

Yoghurtbewaarbeker – Action

In deze overhaaste wereld word je soms gedwongen je ontbijt mee te nemen voor onderweg. En in deze tijd waar het niet healthy genoeg kan, ontbijt je natuurlijk met yoghurt en muesli.

Maar hoe voorkom je dat de muesli niet slap wordt door de yoghurt? Welnu, bij de Action heb je daarvoor een speciale beker voor slechts 0,88 euro. [/listicle]

action

[listicle]

SILVERCREST® Neus- en oorhaartrimmer – Lidl

Iets heel anders dan een yoghurtdrinkbeker is een oor- en neushaartrimmer. Maar we hebben nou eenmaal een brede doelgroep.

Als man kom je op een gegeven moment op de leeftijd dat je af en toe je oor-en neushaar moet verwijderen. Mocht je dit uit geldoverwegingen niet doen, dan geldt dat sinds deze week niet meer als een goed excuus. Bij de Lidl heb je namelijk een trimmer voor 3 euro te koop. Ook geschikt oor je wenkbrauwen, dankzij een speciale opzetkam.

[/listicle] action

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-).

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 24
Sluiten