Redactie
Redactie Gadgets 28 mrt 2022
Leestijd: 5 minuten

11 handige en toffe gadgets die je deze week voor een prikkie scoort

#2 Aldi aanbiedingen week 13 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Medion 4K UHD smart-tv

Zoek je nog een televisie voor bij de Sharp soundbar die Lidl verkoopt? Dan is het aan te raden om even langs te gaan bij Aldi. De Duitse supermarkt heeft nu namelijk een 4K UHF smart-tv in de aanbieding. Hij is 50-inch, beschikt over HDR ondersteuning, Dolby Vision en andere handige functies. Een stijlvolle en goed televisie voor weinig geld, want voor 349 euro kun je ’em komen ophalen.

Aldi folder week 13 4K smart tv
4K Smart TV van Medion (Afbeelding: Medion / Aldi)

TV-wandsteun bij Aldi

Neem de Soundbar van Lidl en bovenstaande televisie van Aldi, en je bent bijna klaar. Wat nog ontbreek is deze wandsteun. Hiermee hangt je televisie strak aan de muur, maar heb je ook nog ruimte om te bewegen. Zo heeft hij een instelbare hellingshoek en kun je hem tot 90 graden draaien. Zo heb je vanuit iedere hoek het beste beeld, en dat voor slechts 24,99 euro.

Aldi folder week 13 televisie beugel
Altijd je TV strak aan de muur (Afbeelding: Aldi)

Inventum Infraroodthermometer

Je temperatuur opmeten kan op verschillende manieren. Via het oor, oraal en rectaal. Maar er is nog een andere manier waarbij je helemaal niks in een holte hoeft te steken. Deze thermometer maakt namelijk gebruik van infrarood en kan dus contactloos meten. Handig en goedkoop, want hij kost nu slechts 16,99 euro.

Aldi folder week 13 thermometer
Handige thermometer (Afbeelding: Inventum / Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
11 handige en toffe gadgets die je deze week voor een prikkie scoort
Sluiten