Redactie
Redactie Gadgets 31 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

10 super handige gadgets om in week 5 op de kop te tikken

#1 Lidl aanbiedingen week 5 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van volautomaat-espressomachines tot televisies met haarscherp beeld.

Krups Volautomaat-espressomachine bij Lidl

Wil jij iedere dag beginnen met een krachtige espresso of zachte cappuccino van versgemalen bonen? Dan is dit je kans. Bij Lidl vind je deze week namelijk een volautomaat-espressomachine van Krups voor een zeer scherpe prijs. Voor slechts 299,- kun jij vanaf nu zelf barista spelen.

Krups volautomaat koffiemachine Lidl
De volautomaat koffiemachine van Krups (Afbeelding: Lidl / Krups)

Grundig 55 inch 4K smart TV

Ben je op zoek naar een Smart TV met haarscherp beeld, maar wil je niet te veel uitgeven? Dan moet je bij Lidl zijn. De welbekende supermarkt verkoopt nu een 55 inch exemplaar van Grundig. Hij is voorzien van slimme snufjes zoals HDR en Magic Fidelty, maar dat zie je niet terug in de prijs. Hij kost namelijk slechts 449 euro.

Grundig Smart TV Lidl
Smart TV van Grundig (Afbeelding: Lidl / Grundig)

Philips Bodygroomer bij Lidl

Voor je gezicht heb je een scheerapparaat, maar hoe zit het met de rest van je lichaam? Nou, daar heb je deze bodygroomer van Philips voor nodig. Hij is voorzien van een hypoallergeen scheerblad en perfect om je lichaam op een huidvriendelijke manier haarvrij te maken. Veel handiger dan mesjes, en ook nog eens goedkoper. Deze bodygroom van Philips kost nu maar 27,99 euro bij Lidl.

Bodygroomer Philips Lidl
De Bodygroomer van Philips (Afbeelding: Lidl / Philips)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!