10 super handige gadgets om in week 5 op de kop te tikken

Gadgets Redactie 31 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

#2 Aldi aanbiedingen week 5 2022

Wie is de grootste concurent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Amazfit Neo horloge bij Aldi

Wil jij meer inzicht krijgen in je gezondheid? Dan is dit horloge zeker een aanrader. Hij meet je stappen en hartslag, maar ook je slaapritme. Daarnaast heeft hij een stoer uiterlijk, is waterdicht en een batterijduur tot wel 28 dagen. Super handig en heel betaalbaar. Je koopt de Amazfit Neo voor slechts 34,99 euro bij Aldi.

Amazfit Neo Aldi
De Amazfit Neo (Afbeelding: Aldi)

Medion TV-soundbar

Wil jij de Smart TV die je net gekocht hebt bij Lidl compleet maken? Dan is deze set zeker een aanrader. Hij bestaat uit twee krachtige luidsprekers plus een soundbar. Hij beschikt over Bluetooth en NFC, voor snelle en eenvoudige verbinding met je smartphone of ander apparaat. Wil jij je thuisbioscoop naar een hoger niveau tillen? Dan is dit het moment, want deze Medion TV-soundbar kost nu slechts 69,99 euro.

TV-soundbar met Bluetooth®-functie MEDION Aldi
De TV-soundbar met Bluetooth van MEDION (Afbeelding: Aldi)

2-in-1 sterilisator van Aldi

Van je bril tot sieraden en van je smartphone tot sleutels. Ze zitten allemaal onder de bacteriën. Die poets je er niet zomaar even af. Gelukkis is er de 2-in-1 sterilisator van Aldi. Deze verwijdert 99.9% van de bacteriën en is super gemakkelijk te gebruiken. Hij is compleet met Qi-oplaadstation en kost maar 19,99 euro.

De 2-in-1 sterilisator van Aldi
De 2-in-1 sterilisator van Aldi (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen