Redactie
Redactie Gadgets 9 mei 2022

10 must-have gadgets die je deze week voor een prikkie scoort

#2 Aldi aanbiedingen week 16 2022

Ook bij die andere Duitse supermarkt kun je terecht voor toffe gadgets. Zo vind je in de folder van Aldi deze week een high-tech babyfoon en een heuse jacuzzi-killer.

Alecto babyfoon bij de Aldi

Als ouder wil je er zeker van zijn dat je kind veilig in zijn bedje ligt. Met deze babyfoon van Alecto zit dat wel goed. Je hoort niet alleen wat er in de slaapkamer gebeurt, maar ziet het ook op het kleurenscherm. Daarnaast heeft hij een groot bereik, kan hij slaapliedjes afspelen en geeft hij aan hoe warm het is. Voor slechts 59,99 euro heb je alles onder controle.

Alecto babyfoon Aldi folder week 19
Alecto babyfoon (Afbeelding: Alecto / Aldi)

Lay-Z spa S. Lucia

De lente is begonnen en de zon begint te schijnen. Op dit soort mooie dagen wil je natuurlijk optimaal genieten. Bijvoorbeeld met dit opblaasbare bubbelbad voor drie personen. Hij wordt geleverd compleet met pomp en afdekzeil en kost nu 349 euro.

Lay-Z spa St. Lucia Aldi week 19
Lay-Z spa St. Lucia (Afbeelding: Lay-Z / Aldi)

Opblaasstoel bij Aldi

Bevalt het opblaasbare bubbelbad? Check dan ook deze opblaasbare stoel. Hij is lekker comfortabele, is waterbestendig, heeft een bekerhouder en wordt geleverd inclusief opblaasbare poef. Lekker languit genieten voor slechts 26,99 euro.

Opblaasstoel Aldi week 19
Opblaasstoel (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 must-have gadgets die je deze week voor een prikkie scoort
Sluiten