Redactie
Redactie Gadgets 9 mei 2022

10 must-have gadgets die je deze week voor een prikkie scoort

#2 Action aanbiedingen week 19 2022

Als je op zoek bent naar gadgets kun je niet alleen terecht bij Aldi en Lidl, maar ook bij de Action. Zo vind je in hun folder deze week een stoomreiniger, slimme prullenbak en meer.

Umuzi Cleaning prullenbak bij Action

Stijlvol, praktisch en hygiënisch. Als dat jouw eisen zijn voor een prullenbak, dan moet je bij Action zijn. Daar vind je dit model van Umuzi. Wat hem zo uniek maakt is dat hij een sensor heeft en zelf open en dicht gaat. Je hoeft er dus niet aan te komen met je handen. Hij is er in een 60 liter en 75 liter versie.

Umuzi Cleaning prullenbak Action Folder week 19
Umuzi Cleaning prullenbak (Afbeelding: Umuzi / Action)

Kärcher stoomreiniger KST2

Zonder chemische reinigingsmiddelen je huis brandschoon maken? Dat kan met een stoomreiniger. Zelf het meest hardnekkige vuil is kansloos tegen de kracht van stoom. Met deze Kärcher stoomreiniger maak je daar optimaal gebruik van. Hij is niet alleen krachtig, maar ook nog eens voorzien van allerlei accessoires. Je scoort ’em hier voor 89,95 euro.

Kärcher stoomreiniger KST2 Action folder week 19
Kärcher stoomreiniger KST2 (Afbeelding: Kärcher / Action)

Vrijstaande luifel bij Action

De zon kan heerlijk zijn, maar ook een enorme last. Met deze vrijstaande luifel doe je daar wat aan. Dankzij de in hoogte verstelbare palen is hij eenvoudig te plaatsen op de plek waar jij hem nodig hebt. Hij beschermt je tegen UV-stralen en zorgt ervoor dat jij je hoofd koel houdt. En dat voor 49,96 euro.

Vrijstaande luifel Action folder week 19
Vrijstaande luifel (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 must-have gadgets die je deze week voor een prikkie scoort
Sluiten