Redactie
Redactie Gadgets 23 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Deze 10 handige gadgets kun je nu voor een scherpe prijs scoren

#2 Aldi aanbiedingen week 21 2022

Ook bij die andere Duitse supermarkt kun je terecht voor toffe gadgets. Zo vind je in de folder van Aldi deze week bijvoorbeeld een achteruitkijkcamera en meer

achteruitkijkcamera bij de Aldi

Ben je geen held als het aankomt op parkeren en achteruitrijden? Geen zorgen, want Aldi heeft de oplossing. Zij verkopen nu een achteruitkijkcamera die je snel en gemakkelijk kan installeren. Volledig draadloos en zelfs met nachtzicht. Vanaf aankomend weekend is hij te scoren voor een scherpe prijs.

Achteruitkijkcamera Aldi
Pas op voor het paaltje (Afbeelding: Aldi)

Vacumeermachine

Voedsel weggooien is zonde, maar sommige producten kun je nu eenmaal niet goed bewaren. Gelukkig kan een vacumeermachine uitkomst bieden. Door eten luchtdicht te verpakken blijft het langer vers. Daarnaast is dit apparaat ideaal als je ook de sous-vide stick van Lidl in huis hebt gehaald. Bij Aldi scoor je ’em nu voor een prikkie.

Vacumeermachine Aldi
Strak in het plastic (Afbeelding: Aldi)

Platenspeler bij Aldi

Heb je nog bakken oude platen en cassettes, en wil je die eigenlijk digitaliseren? Dan is deze platenspeler van de Aldi een must-have. Hij speelt namelijk niet alleen alles af, maar kan het ook omzetten naar mp3. Zo heb je het beste van vroeger met de voordelen van nu, en dat voor een scherpe prijs.

Platenspeler Aldi
Lekker plaatjes draaien (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze 10 handige gadgets kun je nu voor een scherpe prijs scoren
Sluiten