Redactie
Redactie Gadgets 13 jun 2022
Leestijd: 4 minuten

Deze 10 toffe gadgets kun je nu voor een hele scherpe prijs scoren

#1 Lidl aanbiedingen week 24 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een gasbarbecue tot een Besproeiingscomputer.

Grillmeister Gasbarbecue bij Lidl

Het barbecueseizoen is begonnen! Tijd om je vertrouwde grill naar buiten te rollen, of om een nieuwe te kopen. Ga je voor optie twee? Kijk dan ook even in de webshop van Lidl. Daar vind je nu deze gasbarbecue voor een hele scherpe prijs. Voor nog geen 100 euro kun jij deze hele zomer lekker grillen.

Grillmeister Gasbarbecue Lidl
Lekker grillen (Afbeelding: WANT)

Krups volautomaat-espressomachine

Het lekkerste bakje koffie maak je door bonen vers te malen. Dat kan met de hand, maar je kunt ook gewoon een apparaat kopen die alles voor je doet. Zoals deze stijlvolle krups volautomaat-espressomachine. Bij Lidl krijg je nu flinke korting op deze veelzijdige machine. Voor slechts 319 euro geniet jij iedere dag van de lekkerste koffie.

Koffiezetapparaat Lidl
Lekker bakkie! (Afbeelding: Lidl)

Parkside Besproeiingscomputer bij Lidl

De zomer komt eraan, en als jij je tuin levendig en groen wil houden, moet je gaan sproeien. Probleem is dat je dat soms vergeet en je opeens een dorre vlakte achter het huis hebt. Met deze besproeiingscomputer is dat probleem verleden tijd. Je stelt gewoon in wanneer je wil sproeien en dit apparaat regelt het. Voor nog geen 25 euro ben je af van alle sproeistress.

Parkside Besproeiingscomputer Lidl
Zorgeloos sproeien (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 10 toffe gadgets kun je nu voor een hele scherpe prijs scoren
Sluiten