Redactie
Redactie Gadgets 13 jun 2022
Leestijd: 4 minuten

Deze 10 toffe gadgets kun je nu voor een hele scherpe prijs scoren

#2 Aldi aanbiedingen week 24 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Tesvor Robot stofzuiger bij Aldi

Niemand heeft stofzuigen als hobby, daarom is het goed om te weten dat je dit werk kan uitbesteden aan een robot. Deze robot stofzuiger van Tesvor is nu in de aanbieding bij de Aldi. Je bedient hem heel eenvoudig met de app, heeft een grote batterij en een flink reservoir. Daarnaast beschikt hij over drievoudige HEPA filtertechnologie. En dat voor nog geen 170 euro.

Tesvor Robot stofzuiger Aldi Lidl Action
Nooit meer zelf stofzuigen (Afbeelding: Aldi)

Quigg Luchtreiniger

Je vloer mag dan misschien schoon zijn dankzij bovenstaande robot stofzuiger, maar dat betekent niet dat de lucht in je huis dat ook is. Daarom is het aan te raden om tegelijk deze luchtreiniger te bestellen bij Aldi. Hij kost zes tientjes, maar is zeker geen budget model. Zo heeft hij een 3-in-1 filtersysteem, luchtkwaliteitssensor en een ionenfunctie (voor efficiënte vermindering van stofdeeltjes).

Quigg Luchtreiniger Aldi
Frisse lucht! (Afbeelding: Aldi)

Retro ventilator bij Aldi

Nu valt het nog wel mee met de hitte, maar de kans is groot dat we ook deze zomer weer flink gaan zweten. Daar kun je dus maar beter goed op voorbereid zijn. Bijvoorbeeld met deze toffe retro ventilator. Hij kost twee tientjes en is dus niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

Retro ventilator Aldi
Laat de Hans Klok in jezelf los (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 10 toffe gadgets kun je nu voor een hele scherpe prijs scoren
Sluiten