Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 20 jun 2022

10 goedkope gadgets: zeer voordelig naar de bioscoop en op het terras

#1 Lidl aanbiedingen week 25 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een handmixer tot een baardtrimmer.

Handmixer bij Lidl

Ben je een echte keukenprins of -prinses? Dan kun je niet zonder een goede handmixer. Ideaal als je de lekkerste saus, room of deeg in de juiste vorm wil krijgen. Het is een apparaat dat je niet vaak gebruikt en dus wil je er niet te veel aan uitgeven. Deze van Lidl heeft vijf verschillende snelheden en een turboknop.

Handmixer Lidl
In de mix. (Afbeelding: Lidl)

Haar- en baardtrimmer bij Lidl

De perfecte baard heb je niet zomaar, want die moet je onderhouden. Dat kun je doen met mesjes, maar een trimmer is dat natuurlijk een stuk handiger. Die kun je ook gewoon scoren bij Lidl voor een prikkie. Zo is je baard nooit meer het probleem.

Baardtrimmer Lidl
Trimmen maar! (Afbeelding: Lidl)

Accu-decoupeerzaag bij Lidl

Ben je iemand die vaak aan het zagen is (en dan bedoelen we niet zeuren)? Dan kan een goede decoupeerzaag niet ontbreken. Deze van Lidl heeft drie verschillende pendelstanden zodat geen enkele plank een probleem moet worden. De geïntegreerde LED-werklamp zorgt ervoor dat je extra nauwkeurig werkt. Daarnaast kun je ook makkelijk wisselen van zaagbladen.

Zaagmachine Lidl
Hiermee zaag je niet alleen de week doormidden. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets: zeer voordelig naar de bioscoop en op het terras
Sluiten