Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 20 jun 2022

10 goedkope gadgets: zeer voordelig naar de bioscoop en op het terras

#2 Aldi aanbiedingen week 25 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Terrasverwarmer bij Aldi

We wonen in Nederland, al zou je soms liever de zomeravonden in Spanje willen doorbrengen. Lekker tot laat op het terras met een heerlijk wijntje erbij. In ons land is het regelmatig te koud daarvoor, maar gelukkig is er wat aan te doen. Daarvoor hoef je alleen maar naar de Aldi, want daar is nu de ideale terrasverwarmer in de aanbieding.

Terrasverwarmer Aldi
Lekker warm buiten! (Afbeelding: Aldi)

Coolbar bij Aldi

Als je eenmaal onder de terrasverwarming zit, wil je niet elke keer opstaan om een koud drankje in de keuken te halen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want Aldi heeft ook een speciale coolbar in de aanbieding. Dit is een tafeltje die al je drankjes koel houdt. Je zal je vast afvragen hoe dat kan. Onder het tafelblad zit een bak waarin je al je drank kunt stoppen. Er is genoeg ruimte voor tig flesjes bier. Lekker handig dus!

Coolbar Aldi
IJskoud! (Afbeelding: Aldi)

Hangmat met onderstel

Heb je een kater na al dat bier uit je koeler? Dan kun je de dag erna prima uitrusten in deze hangmat. Je hebt geen bomen nodig om ‘m vast te maken, want er zit een speciaal onderstel onder. Wat wil je nog meer deze zomer? Je kunt ‘m ophalen bij Aldi.

Aldi hangmat.
Ideaal voor hangjeugd. (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets: zeer voordelig naar de bioscoop en op het terras
Sluiten