Jelle van Es
Jelle van Es Uncategorized 7 feb 2022
Leestijd: 5 minuten

10 super handige gadgets om in week 6 op de kop te tikken

#1 Lidl aanbiedingen week 6 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van koffiemachines tot draadloze stofzuigers.

Delonghi Volautomaat koffiemachine bij Lidl

Vorige week hadden we al een espressomachine die voordelig te koop was bij Lidl. Mocht je die gemist hebben, dan kun je deze week alsnog je slag slaan met deze koffiemachine. Hij is van Delonghi, wat op zich een bekend merk is. Hij is voorzien van een reservoir van 1,8 liter. Hij heeft de mogelijkheid om één of twee kopjes per keer te zetten. De koffiemolen is voorzien van 13 standen en het is ook mogelijk om een bakje cappuccino te zetten. Voor 349 euro is hij voor jou.

Delonghi Volautomaat koffiemachine bij Lidl
Koffiemachine (Afbeelding: Lidl)

Bosch keukenmachine

Als je veel ruimte hebt in je keuken, dan kun je wellicht ook deze Bosch keukenmachine bij de Lidl scoren. Het is een flinke unit met bijna vijf kilo en geeft je de mogelijkheid om verschillende voorbereidingshandelingen te doen. Hij kneed je deeg bijvoorbeeld. Als je er klaar mee bent, dan kun je alles makkelijk in de vaatwasser zetten om het schoon te maken. Ook beschikt hij over een vleesmolen voor je niet-vegetarische gerechten. Scoor hem hier.

Bosch Keukenmachine Lidl
Keukenmachine (Afbeelding: Lidl)

Silvercrest handstofzuiger bij Lidl

Het derde product die we deze week bij de Lidl in de aandacht zetten, is deze Silvercrest handstofzuiger. Als je denkt aan een draadloze stofzuigers, dan denk je snel aan de stofzuigers van Dyson. Maar daar betaal je dan wel een hoofdprijs voor. Deze versie is een stuk goedkoper. Hij is flexibel en handig in gebruik en werkt zonder stofzuigerzak. Wil je hem in huis halen? Dan moet je hem hier scoren.

Handstofzuiger Lidl
Handstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!