Jelle van Es
Jelle van Es Uncategorized 7 feb 2022
Leestijd: 5 minuten

10 super handige gadgets om in week 6 op de kop te tikken

#2 Aldi aanbiedingen week 6 2022

Wie is de grootste concurent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Roeitrainer bij Aldi

Wil jij iets gaan doen aan je gezondheid? Dan helpt het om te gaan sporten. Naar buiten toe en gaan rennen is makkelijk, maar met het Nederlandse weer weet je dan eigenlijk nooit waar je aan toe bent. Dus wellicht is het beter om binnen te sporten. Voor hen heeft Aldi nu deze handige roeitrainer in de aanbieding. Ja, je moet er even de ruimte voor hebben, maar dan heb je wel een product dat van vele markten thuis is. Scoor hem hier.

Roeitrainer Aldi Lidl
Roeitrainer (Afbeelding: Aldi)

Koelvriescombinatie

Een koelkast is niet de meest spannende gadget in dit lijstje. Maar het is natuurlijk wel belangrijk. Wellicht is je oude model zo goed als op of ga je binnenkort ergens anders wonen. Dan kun je deze goedkope koelkast goed gebruiken. Hij heeft een inhoud van 230 liter. 159 daarvan is voor het koelgedeelte. In het vriesvak kun je 71 liter aan ruimte kwijt. Met een energieklasse E is hij alleen niet echt zuinig. Ook is hij met zijn 50 kilo wat moeilijk te verplaatsen. Scoor hem hier bij Aldi.

Koelkast Aldi
De koelkast (Afbeelding: Aldi)

Popcornmachine of chocoladefontein van Aldi

Tot slot nog een leuke gadget bij de Aldi. Deze popcornmachine of chocoladefontein is ideaal voor een leuke zondag. Kies één van de twee gadgets of pak ze allebei. In de chocoladefontein kun je fruit, koekjes of marshmallows dopen en zo een heerlijke zoeten snack scoren. Of je gaat voor de popcornmachine, die zonder toevoeging van vet er voor zorgt dat je heerlijke popcorn bereid. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Scoor ze hier.

Aldi
Lekker (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!