Jelle van Es
Jelle van Es Uncategorized 7 feb 2022
Leestijd: 5 minuten

10 super handige gadgets om in week 6 op de kop te tikken

#3 Action aanbiedingen week 6 2022

Als je iets niet kunt vinden bij de Aldi of Lidl, dan is Action waarschijnlijk de winkel die het wel heeft. Het is dan ook de moeite waard om hun folder even te doorzoeken naar gadgets.

Nokia Smart TV van de Action

Vaak komen we in dit overzicht bij de Action met goedkope gadgets. Deze keer komen we met een ietwat luxere product. Deze Nokia Smart TV brengen we na het succes van de verschillende smart-tv’s die we vorige week met de Lidl hadden. Dit model is 43 inch groot en brengt verschillende smart-tv mogelijkheden. Op die manier kun je dus genieten van Netflix, Disney+, Youtube en meer. En dat voor een zeer vriendelijke prijs. Scoor hem hier.

Nokia Smart TV Action
Nokia Smart TV (Afbeelding: Action)

Luchtreiniger

We werken allemaal wat meer thuis dan dat we vroeger deden. En daarmee moet je dus goed nadenken over de luchtkwaliteit. Een luchtreiniger helpt wat wat dat betreft wel wat. Deze variant werkt met een UV-C lamp en een fijnstof- en koolstoffilter. Deze verwijdert geuren, virussen en allergenen. Door de luchtstromen moet de lucht schoner zijn. Voor deze prijs is hij goed te betalen. Scoor hem hier.

Luchtreiniger
Luchtreiniger (Afbeelding: Action)

DreamStream opblaasbaar bubbelbad

Het laatste Action-product dat we in aanbieding hebben is een klassieker in de vorm van een opblaasbaar bubbelbad. Deze hebben we vaker voorbij zien komen. Dit bubbelbad is in vijf minuten opgezet en verwarmt tot veertig graden. Lekker dus wanneer het buiten nog flink koud is. Scoor hem hier.

Bubbelbad Action
Bubbelbad (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!