Action, Aldi en Lidl superaanbieding: veelzijdige stappenteller vervangt fitness tracker

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met een aantal gadgets die je helpen fitter te worden. Een daarvan is deze stappenteller.

Lidl’s veelzijdige stappenteller

Met alle Fitbit’s en sporthorloges die je tegenwoordig kunt kopen zou je haast vergeten dat er ook nog zoiets als een stappenteller bestaat. Om de activity trackers bij te houden heeft de ouderwetse stappenteller wel een kleine evolutie doorgemaakt. Maar die is alleen in ons eigen voordeel. Deze stappenteller van de Lidl telt namelijk niet enkel je stappen maar heeft ook een aantal andere handige functies die je fitheid monitoren.

stappenteller Lidl
Stappenteller (Bron: Lidl)

Deze veelzijdige stappenteller meet uiteraard het aantal stappen dat je zet, maar meet daarnaast ook de afstand, looptijd en snelheid. Daarnaast meet hij je vetverbranding, temperatuur en calorieverbranding. Deze laatste meet hij aan de hand van je lichaamsgewicht, lengte en stallengte. Die kun je gemakkelijk instellen. Je kunt de verzamelde data aflezen van het LCD-display. Deze data wordt 7 dagen lang opgeslagen. Dit is een goede motivatie om binnen zeven dagen opnieuw op pad te gaan: zo kun je je progressie goed bekijken.

Waarom een stappenteller in plaats van een fitness tracker?

Een stappenteller is zeer geschikt voor wie zijn fitheid wil monitoren maar daar geen smartwatch of activity tracker voor wil kopen. Die zijn namelijk vaak prijzig en ook lang niet altijd comfortabel om tijdens je activiteiten te dragen. Een stappenteller daarentegen bevestig je aan je kleding of schoenen waardoor je helemaal niet merkt dat je hem bij je hebt.

Stappenteller Lidl
Stappenteller (Bron: Lidl)

Prijs: 7,99 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 9 kunt vinden.

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding: veelzijdige stappenteller vervangt fitness tracker
Sluiten