Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 11 nov 2021

Action & Aldi houden het praktisch: van USB auto-oplader tot budget broodrooster

#1 Action aanbiedingen week 45 2021

Action deal: USB dual auto-oplader

Nee, deze auto-oplader laadt je auto niet op. De lader is bedoeld voor in de auto. Om je andere apparaten via een USB-kabel op te laden. Action’s lader heeft een USB 3.0 en een USB-C poort zodat er geen ruzie hoeft te ontstaan over wiens toestel opgeladen mag worden. Behalve als beide personen de USB-C of USB 3.0 nodig hebben natuurlijk.

USB-autolader Action
USB dual-autolader (Afbeelding: Action)

2,99 euro

Action deal: Slimme kerstverlichting

De een heeft tijdens de feestdagen een overvol schema en de ander gebruikt deze vaak drukke periode om juist zo min mogelijk te doen. Deze slimme kerstverlichting is voor deze laatste. Wanneer het huis is versierd met kerst-accessoires en -verlichting verdien je het namelijk om achterover te leunen en van het spektakel te genieten. Action helpt je daar een handje bij met deze slimme kerstverlichting die je, vanaf de bank, met je smartphone of tablet bedient.

slimmer kerstverlichting Action
Slimme kerstverlichting (Afbeelding: Action)

24,95 euro

Action deal: Slim dubbel stopcontact voor buiten

Naast slimme kerstverlichting kun je in week 45 ook bij Action terecht voor een slim duo-stopcontact voor buiten. Deze koppel je aan dezelfde app als de bovenstaande kerstverlichting. Een dergelijk slim stopcontact maakt ieder apparaat waarvan je de stekker erin steekt slim. Zo schakel je ook ‘gewone’ lichtslingers in de tuin aan en uit via je smartphone.

slim stopcontact buiten Action
Slim stopcontact voor buiten (Afbeelding: Action)

14,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action & Aldi houden het praktisch: van USB auto-oplader tot budget broodrooster
Sluiten