Action & Aldi’s smartphone gadgets: Van Bluetooth hoofdtelefoon tot smart-tv

#1 Action aanbiedingen week 39 2021

Action deal: Draadloze QI-lader

Ligt het aan mij of zijn draadloze opladers niet echt subtiel? Deze draadloze QI-lader misstaat ongetwijfeld niet in een huis vol gadgets, maar wie geen gadget freak is zit wellicht niet te wachten op een mini vliegende schotel op tafel. Een oplader in een stopcontact is minder opzichtig. Al verdient een wirwar aan kabels ook niet de schoonheidsprijs.

QI-lader Action
QI-oplader (Afbeelding: Action)

4,95 euro

Action deal: Noise cancelling hoofdtelefoon

Deze noise cancelling hoofdtelefoon kost minder dan 20 euro. Dat is goedkoop. Een koopje. Of het ook een goed koopje is mag je zelf uittesten. De Bluetooth hoofdtelefoon heeft een luisterduur van 18 uur; dat is helemaal niet slecht. Zeker niet wanneer je weet dat het gadget in één uur weer volledig is opgeladen.

noise cancelling hoofdtelefoon action
Noise cancelling hoofdtelefoon (Afbeelding: Action)

17,95 euro

Action deal: Autolader

Zie hier een gadget dat is ontworpen om in de 12- of 24-volt uitgang in de auto te steken. Je weet wel, de sigarettenaansteker die dateert uit de prehistorie. Want roken kan natuurlijk echt niet meer. En al helemaal niet in de auto. Naast het feit dat dit gadget de sigarettenaansteker blokkeert is het een handige accessoire om je USB-kabel in te stoppen en je smartphone op te laden. Dubbel winnen dus.

autolader Action
Autolader (Afbeelding: Action)

1,99 euro

Reageer op artikel:
Action & Aldi’s smartphone gadgets: Van Bluetooth hoofdtelefoon tot smart-tv
Sluiten